Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Ισχυρότατη παράδοση αλλά και ανάγκη βαθμών στο Anfield

Liverbet : Ισχυρότατη παράδοση αλλά και ανάγκη βαθμών στο Anfield

Αύριο απέναντι στη Brighton ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τη νέα φανέλα

Liverpool και Stoke City ανοίγουν την 36η αγωνιστική της Premier League στο Anfield, σε μία αναμέτρηση που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Για διαφορετικούς βέβαια λόγους. Η γηπεδούχος Liverpool θέλει τέσσερις βαθμούς για να κλειδώσει την τετράδα και να αφήσει πίσω την Chelsea, την έδρα της οποίας επισκέπτεται την άλλη εβδομάδα. Από την άλλη μεριά, οι Potters ίσως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην προσπάθεια τους να πιάσουν την 17η Swansea, η οποία έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Στο παιχνίδι αυτό κοντράρονται και δύο ισχυρότατες παραδόσεις. Από τη μία η Liverpool δεν έχει ηττηθεί στο σπίτι της σε 54 αναμετρήσεις στην πρώτη κατηγορία από τη Stoke (η μεγαλύτερη παράδοση χωρίς νίκη ανάμεσα σε δύο ομάδες στην Premier League αυτή τη στιγμή) ενώ από την άλλη μεριά ο Paul Lambert είναι αήττητος ως προπονητής σε αυτό το γήπεδο καθώς έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες σε πέντε παιχνίδια.

Για τους Reds το παιχνίδι είναι ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τη Roma ωστόσο δεν έχουν περιθώριο να το… σνομπάρουν και οι αλλαγές θα είναι λίγες. Η Stoke είναι χωρίς νίκη επί 11 συνεχόμενα παιχνίδια και δυστυχώς για εκείνη δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Η Liverpool σκοράρει με κάθε δυνατό τρόπο και αυτό καθιστά αυτόματα σκούρα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους.  Δεν πιστεύουμε πως η Stoke θα καταφέρει να κερδίσει αύριο τους Reds , οι οποίοι θα μπουν υποψιασμένοι στο παιχνίδι μετά και τη γκέλα από το πουθενά απέναντι στη West Brom , και επιλέγουμε τον άσο σε συνδυασμό με πολλά γκολ, σημείο που επιβεβαίωσε τη στήλη μας πανηγυρικά και απέναντι στη Roma την Τρίτη.

Πρόταση : Liverpool – Stoke City : 1 & Over 3.5, 2.65 (Stoiximan)

Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο Salah στο Anfield ήταν στη Boxing Day
Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ο Salah στο Anfield ήταν στη Boxing Day
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com