Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλάζει γνώμη για ανανέωση και παίζει και τελικό ο Can;

Αλλάζει γνώμη για ανανέωση και παίζει και τελικό ο Can;

Δεν προπονήθηκε σήμερα ο Can.

Ο Emre Can δεν έχει ενισχύσει τη Liverpool από το παιχνίδι με τη Watford στο Anfield λίγες μέρες πριν την τελευταία διακοπή για τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των εθνικών ομάδων.

Έκτοτε, λαμβάνει θεραπεία για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην πλάτη και η απουσία του είναι εμφανής σε μία περίοδο που οι επιλογές του Jurgen Klopp έχουν στερέψει απελπιστικά μετά και τους τραυματισμούς των Lallana και Chambelain εσχάτως.

Ωστόσο, ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι πιθανότητες του παίκτη να αγωνιστεί στον τελικό του Champions League εφόσον η ομάδα του σφραγίσει τη θέση της σε λίγες μέρες είναι αυξημένες. Επίσης, σύμφωνα με φήμη που αναπαράχθηκε στην Ιταλία από την Tuttosport, o παίκτης δηλώνει εντυπωσιασμένος με το μήνυμα που έχει στείλει φέτος η Liverpool στον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο και σκέφτεται σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να ανανεὠσει το συμβόλαιό του με τους Reds.

Μιλάμε σίγουρα για δύο φήμες και σίγουρα για το θέμα της ανανέωσής του έχουν γραφτεί πολλά αλλά ακόμη δεν υπάρχει ουσιαστική κατάληξη. Αναφορικά με το αν δεν έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος ο Γερμανός, ελπίζουμε και να πάει η ομάδα επίσημα στον τελικό αλλά και να μπορέσει ο ίδιος να αγωνιστεί.

Ο Can ελπίζει αν η Liverpool πάει στο Κίεβο
Ο Can ελπίζει αν η Liverpool πάει στο Κίεβο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com