Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς ένιωσα»

Klopp: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πώς ένιωσα»

O Klopp θέλει το επιθυμητό αποτέλεσμα στον αγώνα με την Chelsea.

Ο Jürgen Klopp εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για το δυσάρεστο συμβάν που συνέβη πριν το παιχνίδι Liverpool-Roma για το Champions League.

Δηλώνει: «Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Τρίτης έδειξε από την μία την ομορφιά του ποδοσφαίρου και από την άλλη, την πιο άσχημη πλευρά του. Όταν το άκουσα την πρώτη φορά, δεν μπορώ να σας περιγράψω στα αγγλικά πως ένιωσα, για να είμαι ειλικρινής. Αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί, δεν έπρεπε να συμβεί στο παρελθόν και δεν πρέπει να γίνει πάλι ποτέ στο μέλλον. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να σιγουρευτούμε πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί. Δεν έχω τη λύση προφανώς κι ούτε την έχει κάποιος. Είναι απίστευτο το ότι μπορεί να γίνει κάτι παρόμοιο. Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Sean Cox και την οικογένειά του.»

Συνεχίζει ο Γερμανός: «Από τότε που ήρθα, οι οπαδοί μας δεν έδωσαν αφορμή για κάτι τέτοιο. Είναι κοινή λογική. Τι μπορώ να πω που θα αλλάξει τα πράγματα; Να συμπεριφερθείτε αναλόγως; Κάντε το! Να συμπεριφέρεστε έτσι όπως θέλετε να σας συμπεριφερθούν αν είστε μόνοι στον δρόμο ή οπουδήποτε. Θέλετε να είστε ασφαλείς. Φυσικά, η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Δεν μου αρέσει αυτή η πλευρά του ποδοσφαίρου. Δεν μπορώ να την καταλάβω, δεν είμαι αρκετά έξυπνος για να το κάνω. Ξέρω ότι πρέπει να μιλήσουμε για αυτό τώρα, αλλά δεν θέλω, δεν είναι σωστό.»

Προσέθεσε ο τεχνικός της Liverpool: «Υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό. Ποτέ δεν σκέφτηκα «Α ωραία, ας ξεκινήσουμε έναν καβγά στο γήπεδο!». Ζητάω την ευθύνη όλων. Να καταλάβουν ότι απλώς είναι ένας παιχνίδι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Επομένως, ας παίξουμε ποδόσφαιρο!»

Κατέληξε, λέγοντας για το παιχνίδι με την Roma: «Αν η Roma κερδίσει και πάει στον τελικό, θα το αξίζει. Αν κερδίσουμε εμείς, το αξίζουμε. Αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπα μπορεί να είναι ωραία, με όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο όπως είχαμε την καταπληκτική ατμόσφαιρα στο Anfield, κάτι που περιμένουμε και από την Roma. Είχαν μερικά μεγάλα παιχνίδια τις τελευταίες βδομάδες και είχαν τα φώτα επάνω τους. Αλλά για το τι γίνεται γύρω από το γήπεδο κανείς δεν θα πρέπει να ασχοληθεί. Μόνο με το παιχνίδι, όπως είμακ σίγουρος ότι οι αρχές θα διαβεβαιώσουν ότι όλοι θα είναι καλά.»

O Klopp μίλησε για τα επεισόδια έξω από το Anfield.
O Klopp μίλησε για τα επεισόδια έξω από το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com