Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oι Rangers θέλουν τον Steven Gerrard ως νέο manager!

Oι Rangers θέλουν τον Steven Gerrard ως νέο manager!

Ο θρυλικός παίκτης αλλά και προπονητής πλέον της U18’s των Κόκκινων, Steven Gerrard, είναι ενήμερος για την προσφορά της ομάδας της Γλασκώβης και για την ευκαιρία που του δίνεται να αναμετρηθεί με τον Brendan Rodgers!

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επαφές και συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών, και σύμφωνα με το Goal, η ομάδα από τη Σκωτία επιθυμεί διακαώς να φέρει τον Gerrard στο Ibrox! Ο πρώην αρχηγός της Liverpool δεν έκρυψε ποτέ την φιλοδοξία του να ασχοληθεί με το management βέβαια, και θεωρείται ότι προς το παρόν δεν έχει αποφασίσει ακόμα ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά μίας τέτοιας απόφασης. Από την Πέμπτη πάντως κάποια γραφεία στοιχημάτων σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα για την πιθανή αντικατάσταση του Graeme Murty -τωρινού αφεντικού των Gers, από τον Steven Gerrard!

Την Τρίτη το βράδυ, στο Anfield, εθεάθη ο Dave King, πρόεδρος των Gers, ο οποίος και παρακολούθησε τον αγώνα της Liverpool με τη Roma.O Gerrard επίσης, έχει επισκεφθεί το Ibrox αρκετές φορές, με την τελευταία του επίσκεψη να είναι αυτή του προηγούμενου μήνα στο ντέρμπι με τη Celtic- ως μέλος φυσικά της ομάδας των σχολιαστών του BT Sport. Πιο νωρίς στη σαιζόν η ομάδα του, της U18’s αγωνίσθηκε επίσης σε φιλικό αγώνα στο Ibrox.

«Δεν ξεχνώ ποτέ τις προσκλήσεις που έχω λάβει για το Ibrox. Είναι ένα εικονικό στάδιο και νιώθω μεγάλο σεβασμό γι’αυτή την ομάδα, την ιστορία της και την παράδοση της- και γι’ αυτό αποδεχθήκαμε την πρόσκληση» είχε δηλώσει μάλιστα μετά από εκείνο τον αγώνα.
«Είχα λοιπόν την ευκαιρία να φέρω την ομάδα μου εδώ, να παίξει μέσα σ’ αυτό το γήπεδο και να δει τον περιβάλλοντα χώρο καθώς και τα αποδυτήρια- είναι ένα υπέροχο μέρος» είχε ολοκληρώσει.

Οι Gers βρίσκονται εδώ και καιρό στην αναζήτηση νέου manager, αφού ο Murty ανέλαβε προσωρινά μετά την απόλυση του Pedro Caixinha τον Οκτώβριο, καταφέροντας όμως παρ’ όλα αυτά να τους σταθεροποιήσει στην 2η θέση- αν και αρκετά πίσω από την πρωτοπόρο Celtic.

Αν ο Gerrard μετακομίσει στη Σκωτία θα έχει να αντιμετωπίσει μία μεγάλη πρόκληση. Να σταματήσει την επιτυχία του πρώην αφεντικού του στη Liverpool, του Brendan Rodgers ο οποίος έχει σαρώσει όλα τα τρόπαια στη Σκωτία με την ομάδα της Celtic. Ως τώρα ο Gerrard έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τη δουλειά του στους μικρούς της Liverpool, με την U18’s να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ στην UEFA Youth League αποκλείστηκαν στα προημιτελικά από τη Manchester City στα penalties. Ένας αριθμός παικτών επίσης που προπόνησε στη διάρκεια της σαιζόν «αναβαθμίστηκαν» ,πηγαίνοντας είτε στην πρώτη ομάδα όπως οι Curtis Jones και Rafael Camacho, ενώ άλλοι κατέληξαν στην U23’s του Neil Critchley.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο Gerrard είχε απορρίψει τη θέση του manager στην MK Dons προτιμώντας τους μικρούς της Liverpool, χωρίς ωστόσο να κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες του.
«Θέλω να βελτιωθώ και να προπονήσω στο ανώτερο επίπεδο» είχε δηλώσει το Δεκέμβριο. «Νιώθω ότι πρέπει να βρίσκομαι συνεχώς σε κίνηση και όχι να κάθομαι ακίνητος για πολύ καιρό. Θέλω να σημειώσω πρόοδο, να βελτιωθώ και να τεστάρω τον εαυτό μου. Δεν έχω θέσει χρονικό ορίζοντα, αλλά σίγουρα θέλω να γίνω προπονητής στο ανώτερο επίπεδο» ολοκλήρωσε.
Σύντομα λοιπόν θα μάθουμε αν θα παρακολουθήσουμε στο μέλλον, τη μονομαχία Gerrard vs Rodgers!

Eπιμέλεια : Φάνης Φλώρος

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του Gerrard του προτείνουν οι Rangers
Το επόμενο βήμα στην καριέρα του Gerrard του προτείνουν οι Rangers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com