Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζήταει credit για Salah o Mourinho!

Ζήταει credit για Salah o Mourinho!

O Jose Mourinho φέτος δεν διάγει και την καλύτερη σεζόν αν κρίνουμε με βάση το τι ακούει και δεν αναφερόμαστε μόνο στους φίλους της Manchester United. O Mohamed Salah που αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος έφυγε επί θητείας του στην Chelsea, το ίδιο και το δεύτερο φαβορί του βραβείου, ο Kevin De Bruyne.

O ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός όμως θεωρεί άδικη την κριτική που γίνεται στο πρόσωπό του και αποκαλύπτει πως η απόφασισει να πουληθεί ο Αιγύπτιος ελήφθη από την Chelsea και όχι τον ίδιο.

«Νομίζω τα πάντα έχουν εκπλήξει μέχρι και εκείνον.  Αλλά είναι σπουδαίος παίκτης, ο οποίος ωρίμασε πλέον και έχει περάσει διάφορα πράγματα και ταίριαξε στη φιλοσοφία της ομάδας , στον προπονητή αλλά και την ίδια την ομάδα. Οπότε δεν μου προξενεί μεγάλη αίσθηση.  Είναι ακόμη μία αδικία γύρω από το όνομά μου.  Δεν πούλησα εγώ τον Salah.  Εγώ αγόρασα το Salah είναι το αντίθετο.  Ήμουν εκείνος που τον είδα και είπα στην Chelsea να τον αγοράσει.  Αλλά ήρθε μικρός, αδύναμος σωματικά, χαμένος κοινωνικά και πολιτισμικά και ανώριμος ακόμη ώστε τα πάντα να είναι σκληρά για εκείνον.  Η Chelsea αποφάσισε να τον πουλήσει. ΟΚ;» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου, ο οποίος ζήτησε να του πιστωθεί πως ανακάλυψε τον παίκτη!

O Salah δυσκολεύτηκε για διάφορους λόγους στην Chelsea σύμφωνα με τον Mourinho
O Salah δυσκολεύτηκε για διάφορους λόγους στην Chelsea σύμφωνα με τον Mourinho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com