Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Di Francesco: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Di Francesco: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Επιβεβαίωσε τις απουσίες των Perotti και Strootman ο Di Francesco.

Ο Eusebio Di Francesco θεωρεί πως, μετά την εκκωφαντική νίκη της Liverpool με σκορ 5-2, η Roma έχει ακόμη ελπίδες για την πρόκριση.

Ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας δήλωσε: «Πιστεύω ότι αξίζαμε τα δύο γκολ. Είχαμε καλή προσέγγιση του παιχνιδιού, ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά, αλλά μετά αρχίσαμε να χάνουμε πολλές μονομαχίες στο κέντρο. Εξάλλου το ποδόσφαιρο δεν είναι τα συστήματα, αλλά οι μονομαχίες και αν τις χάσεις ,τότε αρχίζεις να δέχεσαι γκολ. Στο Camp Nou δεχθήκαμε 4 και στο Anfield 5, θα μπορούσαν να ήταν και περισσότερα σε κάποια φάση. Αλλά έχουμε ακόμη ελπίδες, δεν χρειαζόμαστε θαύματα, μόνο να πιστέψουμε σε αυτό που κάνουμε απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Οι οπαδοί μας βρίσκονται δίπλα μας και θα μας στηρίξουν.»

Ο τεχνικός των Giallorossi συμπλήρωσε: «Τους αφήσαμε χώρους πολύ εύκολα σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν ήμασταν στο επίπεδό τους, είχαμε έλλειψη δύναμης και φυσικής παρουσίας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν όταν τα παρατήσαμε στη μέση του δευτέρου ημιχρόνου.»

Προσέθεσε ο 48χρονος Ιταλός: «Πρέπει να πιστέψουμε πως μπορούμε και να δείξουμε χαρακτήρα ,όπως κάναμε προς το τέλος του παιχνιδιού. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, τίποτα δεν είναι απίθανο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό με την Barcelona, αλλά πρέπει να έχουμε τη θέληση πως μπορούμε να το ανατρέψουμε. Θέλω να δω μια ομάδα με περισσότερο πείσμα στον επαναληπτικό αγώνα.»

Δίνει ελπίδες στη Roma ο Di Francesco.
Δίνει ελπίδες στη Roma ο Di Francesco.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com