Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > AS Roma: «Καταδικάζουμε το χθεσινοβραδινό γεγονός»

AS Roma: «Καταδικάζουμε το χθεσινοβραδινό γεγονός»

Δυστυχώς, οι εντάσεις δεν έλειψαν από τον χθεσινό αγώνα στο Anfield. Η Roma έφυγε ηττημένη, με τελικό σκορ 5-2 υπέρ της Liverpool. Αλλά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, κάποιοι θέλησαν να τραβήξουν την προσοχή, δημιουργώντας δυσάρεστο κλίμα και «χαρίζοντας» σκληρές εικόνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρχαν 9 άνδρες μεταξύ 20 και 43 χρονών όπου συνελήφθησαν για τα επεισόδια. Ένας άνδρας μάλιστα επιτέθηκε σε έναν φίλαθλο της Liverpool, τραυματίζοντας τον σοβαρά και οδηγώντας τον σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Για αυτό το δυσάρεστο γεγονός, συνελήφθησαν δύο άντρες, 25 και 26 ετών, ως ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας κατά του 53χρονου τραυματία.

Σήμερα, η Roma ανέβασε στο επίσημο site της: «Η AS Roma καταδικάζει με οποιονδήποτε τρόπο τη βίαιη συμπεριφορά μιας μειοψηφίας οπαδών, που έφεραν ντροπή στον σύλλογο και στη συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων που έδειξαν σεβασμό μέσα στο Anfield, συμμετέχοντας σε συγκρούσεις με τους υποστηρικτές της Liverpool πριν το χθεσινό παιχνίδι.»

«Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιου είδους αισχρή συμπεριφορά στο ποδόσφαιρο και ο σύλλογος τώρα συνεργάζεται με την Liverpool FC, την UEFA και τις αρχές. Οι σκέψεις και οι προσευχές της AS Roma είναι στον 53χρονο φίλαθλο της Liverpool, όπου βρίσκεται στο νοσοκομείο, και στην οικογένειά του. » ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.

Ανακοίνωση έβγαλε η AS Roma, σχετικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια.
Ανακοίνωση έβγαλε η AS Roma, σχετικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com