Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο μήνυμα που έστειλε η ομάδα στον κόσμο στάθηκε ο Lovren

Στο μήνυμα που έστειλε η ομάδα στον κόσμο στάθηκε ο Lovren

Ο Lovren θεωρεί πως η Liverpool μπορεί να συγκριθεί με κάθε άλλη ομάδα στον κόσμο.

O Dejan Lovren είχε μόλις δύο άτυχε στιγμές στο χθεσινό πρώτο ενενηντάλεπτο ανάμεσα σε Liverpool και Roma. H πρώτη δεν στοίχισε καθώς η κόντρα του Schik στην απομάκρυνσή του πήγε άουτ. Η δεύτερη έδωσε την ευκαιρία στον Dzeko να κάνει το 5-1.

Ωστόσο, δεν γίνεται να ξεχνάμε το φανταστικό παιχνίδι που έχει κάνει ο Κροάτης αμυντικός σε όλη την υπόλοιπη αναμέτρηση και ήταν άτυχος που δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά του από το κόρνερ του Salah να καταλήγει στην οριζόντια δοκό και άουτ.

Ο ίδιος ο Lovren στάθηκε στην ποιότητα που ξανά έβγαλε η ομάδα του αλλά και στο μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο με την απόδοσή της :

«Ήταν τρομερό να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι σε μία ατμόσφαιρα φανταστική από την αρχή μέχρι το τέλος.  Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες  και ήταν ευχάριστο για τους οπαδούς. Δείξαμε σε όλο τον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε.  Στα τελευταία 10 λεπτά δυσκολευτήκαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και είναι δύσκολο να το εξηγήσω.  Αλλά είμαι βέβαιος πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα και εκεί» είπε ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Lyon και Southampton.

O Lovren πιστεύει σε δέυτερο καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Roma
O Lovren πιστεύει σε δέυτερο καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Roma
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com