Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ings : «Δεν μπορεί να έχει κακή σεζόν ο Mane»

Ings : «Δεν μπορεί να έχει κακή σεζόν ο Mane»

Ο Sadio Mane είναι τους τελευταίους μήνες σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βοηθήσει και αυτός πολύ στην αγωνιστική σταθερότητα της Liverpool μέσα στη σεζόν. Βέβαια, το φθινόπωρο πέρασε δύσκολους μήνες μετά από ένα μυικό τραυματισμό που τον πήγε πίσω σε ρυθμό.

Μπορεί πολλοί φίλοι της Liverpool να ένιωθαν πως μέχρι πρόσφατα ο Σενεγαλέζος είχε μία μέτρια σεζόν αλλά ο Danny Ings θεωρεί πως ο συμπαίκτης του είναι από τους πλέον έτοιμους να κάνουν τη διαφορά και δεν μπορεί να έχει τέτοια σεζόν.

«Μακάρι όλες οι κακές σεζόν να ήταν τόσο καλές! Δεν υπάρχει κακή σεζόν για εκείνον και είναι φανταστικός φέτος.  Είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κάθε φορά στο ένας εναντίον ενός ποντάρεις σε εκείνον.  Τρέχει στην πλάτη της άμυνας, κόβει όταν πρέπει για να ανέβει ο Robbo και άλλα μικρά πράγματα που δεν τα σημειώνονται πολλές φορές.  Από τον έξω κόσμο μετρούν τα γκολ και οι ασίστ, τα οποία έχει όπως όλη μας η επίθεση.  Αλλά είναι η κίνησή του και η σκληρή δουλειά που κερδίζουν την προσοχή μου» δήλωσε ο πρώην επιθετικός της Burnley.

Ο Mane φέτος έχει σκοράρει ήδη 17 τέρματα ενώ πέρυσι σε όλη τη σεζόν σημείωσε 13.

Ο Mane αποδεικνύει και φέτος πόσο σημαντικός είναι για τη Liverpool
Ο Mane αποδεικνύει και φέτος πόσο σημαντικός είναι για τη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com