Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ζητά προσοχή για την Bournemouth o Henderson

Ζητά προσοχή για την Bournemouth o Henderson

Έτοιμη να προσγειώσει εκείνον και τους συμπαίκτες του, αν δεν προσέξουν , είναι η Bournemouth σύμφωνα με τα όσα είπε ο Jordan Henderson , στη στήλη «Τhis is Anfield» του match programme του σημερινού αγώνα.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος θεωρεί πως η προσοχή της ομάδας πρέπει να στραφεί πλέον αποκλειστικά στη σημερινή αναμέτρηση με τα «Κεράσια» του Eddie Howe και να ξεχάσουν προς το παρόν το Champions League.

« Η Τρίτη ήταν φανταστική αλλά πέρασε τώρα και πρέπει να κοιτάξουμε κάθε μάχη που έμεινε στο πρωτάθλημα ξεκινώντας από σήμερα.  Δεν μπορούμε να αφήσουμε την Τρίτη να είναι στιγμιότυπο της σεζόν. Όσα ξεκινούν τώρα , καθορίζουν τη σεζόν.  Η Bournemouth θα έρθει εδώ για να μας προσγειώσει πίσω στη γη και όποιος αγωνιστεί πρέπει να φροντίσει για να μη γίνει αυτό.  Το παιχνίδι με την Everton απέδειξε πως όποιος και αν αγωνιστεί, θα δώσει τα πάντα για αυτή την ομάδα» είπε ο Hendo που εκτός δραματικού απροόπτου θα επιστρέψει στην ενδεκάδα μετά την τιμωρία που εξέτισε στον επαναληπτικό με τη Manchester City.

Ο Henderson μίλησε για για το πόσο επικίνδυνη είναι η αναμέτρηση με τη Bournemouth
Ο Henderson μίλησε για το πόσο επικίνδυνη είναι η αναμέτρηση με τη Bournemouth
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com