Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverbet : Να κρατήσει το μομέντουμ η Liverpool

Liverbet : Να κρατήσει το μομέντουμ η Liverpool

Η Liverpool επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις της μετά το θρίαμβο στο Etihad Stadium αλλά και την πρόκριση επί της Manchester City και φιλοξενεί τη Bournemouth για την 34 αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ένα γκολ έλειψε στο Etihad για να πληρωθούμε το combo goal & over 3.5 αλλά σήμερα θα πάμε και πάλι στα πολλά γκολ. Μιλάμε για δύο ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό δικαιολογείται και από τα 3.8 γκολ που μπαίνουν κατά μέσο όρο στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Η ομάδα του Klopp δεν θα σνομπάρει την αναμέτρηση καθώς ξέρει πως αν κερδίσει τα τρία παιχνίδια της που της μένουν εντός έδρας θα σφραγίσει το εισιτήριο για το Champions League και της επόμενης περιόδου ενώ η Bournemouth απελευθερωμένη πλέον από το άγχος της παραμονής δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Ποντάρουμε σε μία νίκη των Reds με ευρύ σκορ ενώ αξίζει προσοχής η απόδοση του να σκοράρει ο Salah τουλάχιστον δύο τέρματα μιας και πλέον όχι μόνο είναι λογικό να πεισμώσει για να ξεπεράσει τον Harry Kane στον πίνακα των σκόρερ αλλά κυνηγά και το απόλυτο ρεκόρ του Ian Rush με τα 47 γκολ που πέτυχε το 1986 και έχει ακόμη σίγουρα 7 ματς και μπορεί και 8.

Πρόταση : Liverpool – Bournemouth : 1 & Over 3.5 , 2.17 (Stoiximan)

Ρίσκο : Liverpool – Bournemouth : Salah να σκοράρει 2+ γκολ, 3.75 (Stoiximan)

Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι στη Bournemouth θέλει η Liverpool
Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι στη Bournemouth θέλει η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com