Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κερδίζουν τη μάχη με το χρόνο Salah, Robbo/Πρόβλημα με Moreno

Κερδίζουν τη μάχη με το χρόνο Salah, Robbo/Πρόβλημα με Moreno

Ο Mohamed Salah αποτελεί το σημείο αναφοράς στις κουβέντες όλων των φίλων της Liverpool αυτές τις μέρες σχετικά με το αν θα είναι έτοιμος για το σπουδαίο παιχνίδι της Τρίτης στο Etihad, το οποίο θα καθορίσει εάν η Liverpool θα επιστρέψει μετά από 10 χρόνια στα ημιτελικά του UEFA Champions League.

O Salah δεν ήταν στην αποστολή απέναντι στην Everton, με τον Jurgen Klopp να δηλώνει πως δεν ήταν 100% έτοιμος ωστόσο όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Αιγύπτιος έχει τις πιθανότητες υπέρ του για να αγωνιστεί την Τρίτη το βράδυ απέναντι στη City.

Από την άλλη, ο Andy Robertson ήταν εκτός αποστολής λόγω παραπόνου για πόνο στο γαστροκνήμιο αλλά και για εκείνον μπορεί να είναι αρκετά αισιόδοξος ο Jurgen Klopp για να προλάβει το επόμενο παιχνίδι των «Κόκκινων». Αυτός που αποτελεί πλέον σπουδαίο ερωτηματικό είναι ο Alberto Moreno, ο οποίος είχε δηλωθεί στον πάγκο για το σημερινό παιχνίδι αλλά στο ζέσταμα ένιωσε να έχει πρόβλημα στο μηρό και τη θέση του στον πάγκο πήρε ο νεαρός Πορτογάλος, Rafa Camacho.

Η κατάσταση του Ισπανού θα αξιολογηθεί αυτές τις ώρες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και μένει να δούμε αν θα στερηθεί η Liverpool τις υπηρεσίες ακόμη ενός αμυντικού της μετά τους Joe Gomez, Joel Matip που δεν θα είναι διαθέσιμοι για τη ρεβάνς.

Salah και Robertson μπορούν να είναι αισιόδοξοι για συμμετοχή στο παιχνίδι της Τρίτης
Salah και Robertson μπορούν να είναι αισιόδοξοι για συμμετοχή στο παιχνίδι της Τρίτης

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com