Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius : «Χαίρομαι που βρήκα τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα»

Karius : «Χαίρομαι που βρήκα τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα»

Ο Loris Karius συνέχισε τους εξαιρετικούς τελευταίους μήνες που διανύει στο Goodison Park με μία ακόμη ανέπαφη εστία μέσα σε 4 μέρες μετά το 3-0 απέναντι στη Manchester City την Τετάρτη. Ο Γερμανός έβαλε όμως το χεράκι του για το μηδέν παθητικό των «Κόκκινων».

Στο πρώτο ημίχρονο απέκρουσε με εντυπωσιακή εκτίναξη το καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του Bolasie, στη μοναδική καλή στιγμή των Toffees στο πρώτο μέρος. Ερωτηθείς για αυτή την επέμβαση ο πρώην τερματοφύλακας της Mainz παρέμεινε ταπεινός.

« Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη (σ.σ απόκρουση).  Στο παιχνίδι απλά προσπαθείς να βοηθήσεις την ομάδα.  Δεν ξέρω πόσο καλή ήταν διότι το παιχνίδι εξελίσσεται πολύ γρήγορα.  Χαίρομαι απλά που τη βρήκα με τα ακροδάκτυλα.  Ήταν καλό να κάνω μία τέτοια επέμβαση αλλά πιο σημαντικό ήταν να μη δεχτούμε γκολ καθώς ο Clyney επέστρεψε μετά από πολύ καιρό και ο Ragnar δεν παίζει συχνά αριστερό μπακ.  Οπότε αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εμάς» είπε ο Karius που προτίμησε προς τιμήν του να σταθεί στην ομαδική δουλειά και όχι στα προσωπικά του επιτεύγματα.

O Karius φωνάζει στους συμπαίκτες του
O Karius φωνάζει στους συμπαίκτες του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com