Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Φανταστικό ταλέντο ο Chamberlain, τεράστιο κίνητρο η Everton»

«Φανταστικό ταλέντο ο Chamberlain, τεράστιο κίνητρο η Everton»

Προς το καλύτερο η υγεία του Chamberlain.

Ο Alex Oxlaide Chamberlain ήταν και αυτός πρωταγωνιστής μέσα στην εβδομάδα μετά την εμφάνιση και το γκολ του απέναντι στη Manchester City. O Jurgen Klopp ρωτήθηκε και μίλησε για την άφιξη και την εξέλιξη του Άγγλου διεθνή μέσου στο Melwood :

«Ο Alex προόδευσε επειδή έχει φανταστικό ταλέντο και δυνατότητες.  Είχαμε πολλές κουβέντες. Ποτέ δεν κατηγόρησε τον Arsene Wenger ή την Arsenal.  Κάποιες φορές χρειάζεται απλά να αλλάξεις τις συνθήκες. Από την πρώτη μέρα ήξερε πως πρέπει να αλλάξει κάτι.  Από την πρώτη μέρα είχε όρεξη για σκληρή δουλειά.  Μαθαίνει εδώ ένα διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου και αυτό τον βοηθά γενικά να μάθει νέα πράγματα.  Αυτό περιμέναμε. Δεν ήταν πρόβλημα με την Arsenal ή τον Arsene. Απλά δεν δούλεψε καλά.  Είναι φανταστικό ταλέντο με πολλά πράγματα να βελτιώσει αλλά δεν έχω πρόβλημα με αυτό» είπε ο Klopp προτού μιλήσει και για την Everton :

« Θα έχουν σπουδαίο κίνητρο και έχουν καλές επιδόσεις στην έδρα τους.  Είναι πολύ καλή ομάδα με τον Walcott, τον Bolasie πάλι πίσω , τον Tosun σε καλή στιγμή και λείπει μόνο ο Sigurdsson.  Πολύ καλή ομάδα και με εμπειρία στην άμυνα.  Κάθε οπαδός της Everton έχει μεγαλύτερη επιθυμία στο Goodison Park.  Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό αλλά είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.  Σε όλα τα ντέρμπι μου υπήρξε ένα υπερβολικά σκληρό τάκλιν. Ελπίζω να το αποφύγουμε αυτό.  Αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σκληρές μάχες διότι είναι ντέρμπι» συμπλήρωσε.

O Chamberlain έχει φανταστικό ταλέντο σύμφωνα με τον Jurgen Klopp
O Chamberlain έχει φανταστικό ταλέντο σύμφωνα με τον Jurgen Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com