Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Πρόταση συμβολαίου στον Koffi?

Πρόταση συμβολαίου στον Koffi?

koffi
Σύμφωνα με την L’ Equipe,η Liverpool πρότεινε συμβόλαιο στον Christian Koffi, παίκτη της Monaco.
O 17χρονος μέσος παίζει στο κέντρο, και θεωρείται πολύ καλός στο αμυντικό παιχνίδι, καταστρέφοντας τις επιθέσεις των αντιπάλων. Ο Koffi γεννήθηκε στην Ακτή του Ελεφαντοστού αλλά έχει Γαλλικό διαβατήριο, ενώ έως τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια Εθνική από τις δύο θα προτιμούσε να συμμετάσχει.
Η L’ Equipe θεωρεί ότι οι Κόκκινοι αναγνώρισαν ήδη για το μέλλον το ταλέντο και τις δυνατότητες του μικρού, και του πρόσφεραν συμβόλαιο, αφού ως τώρα δεν έχει υπογράψει με την ομάδα της Ligue 1.
Ο μικρός δεν έχει παίξει ακόμα στη βασική ενδεκάδα της Monaco, αλλά κατάφερε να εμφανιστεί δύο φορές στην Under 19 για την UEFA Youth League.
koffi
Για κάποιον τόσο νέο, ο Koffi έχει εντυπωσιακή σωματική διάπλαση ,ενώ η επιμονή του αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού του και κάτι το οποίο θα τον έκανε να ξεχωρίσει στην Premier League. Με την πιθανολογούμενη έξοδο του Emre Can το καλοκαίρι και τον Milner να σβήνει 32 κεράκια στην τούρτα γενεθλίων του , το κέντρο της ομάδας του Klopp θα χρειασθεί σίγουρα ενίσχυση.
Ο Koffi με τις δυνατότητες που έχει αποτελεί υποθήκη για το μέλλον, στην ομάδα των Κόκκινων ,αν αποδεχθεί και υπογράψει το συμβόλαιο που του προτάθηκε- σύμφωνα πάντα με τις πηγές των Γάλλων.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com