Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Oι βαθμολογίες του 3-0 επί της Manchester City!

Oι βαθμολογίες του 3-0 επί της Manchester City!

O Mane έκανε το 3-0 χθες στο Anfield

Μία τεράστια νίκη στον δρόμο για το Κίεβο πέτυχε η ομάδα του Jurgen Klopp επί ενός εκ των φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού, της Manchester City! Oι Reds επικράτησαν με 3-0 σε ένα παιχνίδι που είχε μονάχα διακριθέντες, κάτι που δείχνουν και οι βαθμολογίες των 14 παικτών που χρησιμοποίησε ο Γερμανός, σύμφωνα πάντα με την κρίση του αρχισυντάκτη του Liverpool.gr, Σταύρου Μπέκα.

Loris Karius 9

Ενέπνεε ασφάλεια ο Γερμανός, ο οποίος δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια τεράστια επέμβαση όμως κινήθηκε καλά, είχε ασφάλεια στα πόδια και σιγουριά στις εξόδους του καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Trent Alexander-Arnold 9

Έβαλε στο τσεπάκι του τον πιο επικίνδυνο παίκτη των Citizens, τον Leroy Sane! Έκλεισε στόματα σε όσους τον κατέκριναν για τις αναιμικές εμφανίσεις του (λογικό βάσει της απειρίας του) σε άλλα δύσκολα παιχνίδια.

Andrew Robertson 9.5

Ταχυδύναμος, μηχανάκι, σκυλί. Επί 94 λεπτά έτρεχε πάνω κάτω, δεξιά αριστερά. Έκανε σημαντικές επεμβάσεις και αντιμετώπισε με τεράστια επιτυχία David Silva και Raheem Sterling.

Virgil Van Dijk – Dejan Lovren 10

ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Reds (Ποιος θα το περίμενε να ακούγαμε κάτι τέτοιο). Επί 90 και βάλε λεπτά δεν έχασαν διεκδίκηση, δεν έκαναν λάθος (ένα μόνο ο VVD σε ολόκληρο το 90λεπτο) και ακόμα και όταν το κέντρο χάθηκε και η επίθεση κουράστηκε, αυτοί έκοβαν και έραβαν.

Jordan Henderson 9.5

Ο αρχηγός έκανε μετά από καιρό εμφάνιση αντάξια του περιβραχιονίου που φοράει στο μπράτσο του! Ελάχιστα λάθη, σωστές επεμβάσεις, καίριες μεταβιβάσεις, για έναν Jordan Henderson που είχαμε καιρό να δούμε! Δεν ξέρω αν η υπόλοιπη ομάδα τον σήκωσε στα φτερά της, αλλά μακάρι να έχει επανάληψη η αποψινή εμφάνιση!

Alex Oxlade-Chamberlain 10

liverpool chamberlain

Οοοοh ya beauty! O Ox θύμισε κάτι από… Gerrard στο γκολ του και μάλλον δείχνει ότι η City του πάει! Ο Klopp τον επέλεξε ως βασικό για να δώσει μία απαραίτητη σπίθα ενέργειας στον χώρο του κέντρου και ο Chamberlain έκανε ακριβώς αυτό. Δυναμικό, τρεξίματα από το ένα κουτί στο άλλο και επιθετική ελευθερία για έναν παίκτη που στις καλές του ημέρες δείχνει ότι μπορεί να αιτιολογεί το ακριβό του αντίτιμο!

James Milner 10

Δεν γίνεται να είναι ο γηραιότερος παίκτης της ομάδας ο Millie. Βλέποντας τον στον γήπεδο πραγματικά απορείς πως γίνεται στα 32 του να έχει την φυσική κατάσταση και το σώμα 25άρη. Για άλλο ένα παιχνίδι το σώμα και το μυαλό του ήταν στο 100% και τα τρεξίματα και οι επεμβάσεις του στο κέντρο κάτι παραπάνω από νευραλγικά!

Mohamed Salah 9

Πάλι; Πάλι! Ο Φαραώ ξαναχτύπησε, σκόραρε το πρώτο από τα τρία γκολ της Liverpool και άνοιξε τον δρόμο για άλλη μία επικράτηση. Η καλύτερη σεζόν της ζωής του Αιγύπτιου έχει

Sadio Mane 10

Ο περσινός καλός Mane δείχνει να έχει επιστρέψει. Κι άλλο γκολ, διαρκής κίνδυνος για την αντίπαλη ομάδα, τρεξίματα πάνω κάτω δεξιά και αριστερά, το μηχανάκι από την Σενεγάλη έχει βρει ξανά τους ρυθμούς του!

Roberto Firmino 7

Όχι και η καλύτερη του ημέρα, αλλά και πάλι, έβγαλε μία ασίστ. Πήρε μονομαχίες, κράτησε μπάλα, κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου. Σε άλλα παιχνίδια έχει κουβαλήσει την ομάδα στην πλατη του, τώρα ήταν ο χειρότερος της χωρίς να είναι καν κακός. Απλά οι άλλοι ήταν ακόμα καλύτεροι.

Dom Solanke 7.5

Tίμιο cameo του πιτσιρικά. Θα μπορούσε να γίνει και πιο επικίνδυνος και ακόμα και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες σκοράροντας ή δημιουργώντας, αλλά σε δύο φάσεις στάθηκε άτυχος. Πάλεψε, μπήκε σε φάσεις και πίεσε. Που θα πάει, θα του βγει κι αυτό το ρημάδι το γκολ κάποτε.

Gini Wijnaldum 8

Θετικός και ο Gini απόψε. Δεν έκανε λάθη, προσέφερε την ηρεμία του στο κέντρο, που μπορεί συχνά να εκνευρίζει τον κόσμο, αλλά σήμερα ήταν απαραίτητη σε ένα σημείο που η Manchester City είχε αρχίσει να πιέζει και να ανησυχεί τους Reds.

Alberto Moreno 8

Μπήκε μέσα, κάλυψε χώρους και έτρεξε. Δεν έκανε κάποιο λάθος και ακολούθησε την εξαιρετική και πειθαρχημένη παρουσία της υπόλοιπης ομάδας, δίνοντας τις απαραίτητες βοήθειες στον Robbo όταν χρειάστηκε να γίνει το τελευταίο αμυντικό push.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com