Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κάθαρισε» ο Solanke , ξεκουράστηκαν Salah/Firmino

«Κάθαρισε» ο Solanke , ξεκουράστηκαν Salah/Firmino

O Dominic Solanke ήταν χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο που ξεχώρισε από τους χθεσινούς διεθνείς παίκτες της Liverpool καθώς σκόραρε το νικητήριο τέρμα στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στην U21 της Αγγλίας και της Ουκρανίας ενώ σημειώνουμε πως αγωνίστηκε τραυματίας καθώς είχε ενοχλήσεις σε δάχτυλο του ποδιού.

Στην αντρών της Αγγλίας και στο φιλικό με σκορ 1-1 απέναντι στην Ιταλία στο Wembley, αγωνἰστηκε ως βασικός ο Oxlaide Chamberlain ενώ μπήκαν ως αλλαγή στο 60 o Lallana και στο 73ο λεπτό ο Jordan Henderson. O Sadio Mane αντικαταστάθηκε στο 87ο λεπτό του 0-0 της Σενεγάλης με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Χάβρη ενώ ο Andy Robertson αγωνίστηκε 65 λεπτά στη νίκη της Σκωτίας με 1-0 επί της Ουγγαρίας.

Ο Mignolet ήταν βασικός στο 4-0 του Βελγίου επί της Σαουδικής Αραβίας ενώ ο Klavan αγωνίστηκε στην ήττα της Εσθονίας με 2-0 από τη Γεωργία. Στα υπόλοιπα νέα, ο Mohamed Salah όπως και ο Roberto Firmino ξεκουράστηκαν στα Ελλάδα-Αίγυπτος και Γερμανία-Βραζιλία αντίστοιχα σε πολύ θετικά νέα για τον Jurgen Klopp.

O Solanke εκτελεί τους νεαρούς Ουκρανούς
O Solanke εκτελεί τους νεαρούς Ουκρανούς
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com