Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Bayern και Liverpool o ατζέντης του Klopp

Μίλησε για Bayern και Liverpool o ατζέντης του Klopp

O Jurgen Klopp αποτελεί ένα όνομα που ήδη έχει παίξει αλλά ενδεχομένως και να ξαναπαίξει στο προσκήνιο για τον αντικαταστάτη του Jupp Heynckes , ο οποίος αντικατέστησε τον Carlo Ancelotti αλλά δεν θα μείνει και πέρα από το καλοκαίρι στους Βαυαρούς.

Μετά τον Tuchel και τον Nagelsmann και ο Klopp ακούγεται για τον πάγκο των Βαυαρών  και ο μάνατζερ του προπονητή της Liverpool θεωρεί πως ο πελάτης του δύσκολα δεν θα «τρέξει» όλο το συμβόλαιό του με τη Liverpool παρά το γεγονός πως η Bayern ίσως του ταίριαζε σαν ομάδα.

«Κανένας προπονητής δεν είναι μεγαλύτερος από έναν σύλλογο. Ο Jurgen δεν είναι πολύ μεγάλος για τη Bayern ούτε η Bayern για τον Jurgen.  Σίγουρα θα μπορούσε να κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί.  Η Bayern και ο Klopp θα ήταν ταιριαστοί αλλά δεν είναι επιλογή τώρα.  Ναι η Bayern ψάχνει προπονητή αλλά ο Jurgen έχει μεγάλο συμβόλαιο και αυτή τη στιγμή θέλει να προπονεί μόνο τη Liverpool» δήλωσε σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης ο μάνατζερ του πρώην προπονητή των Mainz και Borussia Dortmund,  Mark Kosicke.

Μόνο η Liverpool στο μυαλό του Klopp μέχρι το 2022
Μόνο η Liverpool στο μυαλό του Klopp μέχρι το 2022
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com