Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Riise: «Ο Salah είναι σίγουρα ο δικός μου Παίκτης της Χρονιάς»

Riise: «Ο Salah είναι σίγουρα ο δικός μου Παίκτης της Χρονιάς»

Σύμφωνα με τον πρώην παίκτη της Liverpool, John Arne Riise, Mohamed Salah και Kevin de Bruyne θα «παλέψουν» για να κερδίσουν το βραβείο του Παίκτη της Χρονιάς για τη σεζόν 2017-2018.

Ο Νορβηγός είπε στο Liverpoolfc.com: «Δεν έχω δει πολλούς παίκτες να κάνουν ότι κάνει ο Salah την πρώτη του σεζόν σε μια καινούρια ομάδα. Κανείς δεν το περίμενε. Δεν έκανε καλή χρονιά στην Chelsea, ήταν καλός στη Roma, αλλά τώρα κάνει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί».

«Όντας οπαδός της Liverpool, θέλω να τον δω να κερδίζει κάθε προσωπικό βραβείο. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που τα πάνε καλά φέτος, όπως ο Kevin de Bruyne στην Manchester City. Νομίζω ότι θα «κονταροχτυπηθούν» αυτοί οι δύο, αλλά για μένα, ο Παίκτης της Χρονιάς είναι σίγουρα ο Mo Salah».

Καταλήγει λέγοντας: «Δεν είναι ο κλασσικός επιθετικός, μερικές φορές είναι στην δεξιά πλευρά. Ό,τι έκανε ο Fernando Torres τη σεζόν 2007-08 ήταν απίστευτο. Τώρα, ο Salah τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα. Μπορεί να κάνει περισσότερα. Φαντάζομαι πως ούτε ο Klopp περίμενε να κάνει τόσα».

O Salah είναι ο Παίκτης της Χρονιάς για τον Riise.
O Salah είναι ο Παίκτης της Χρονιάς για τον Riise.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com