Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θετικά νέα αναφορικά με την κατάσταση του Gomez

Θετικά νέα αναφορικά με την κατάσταση του Gomez

O Joe Gomez αποχώρησε πριν καν συμπληρωθεί ένα τέταρτο παιχνιδιού στο Άμστερνταμ την Παρασκευή στο φιλικό παιχνίδι της Ολλανδίας με την Αγγλία καθώς είχε πρόβλημα στον αστράγαλο και η εικόνα αυτή ανησύχησε όλους τους φίλους της Liverpool.

Ο Gareth Southgate μετά την αναμέτρηση δήλωσε πως η κατάσταση του παίκτη ήταν υπό εκτίμηση . Ο παίκτης εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής του ομάδας, η οποία έδωσε το πράσινο φως για την παραμονή του παίκτη με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που ενδεικνύει πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός όσο φάνηκε ενδεχομένως στην αρχή.

Ο Gomez προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος από εναέρια μονομαχία και αρκετοί φοβήθηκαν τα χειρότερα ωστόσο κάποιοι πλέον κάνουν λόγο και για πιθανότητα συμμετοχής του παίκτη στο φιλικό της Τρίτης με την Ιταλία στο Wembley , γεγονός που αυτόματα μας κάνει όλους αισιόδοξους καθώς ο Jurgen Klopp με πρωτάθλημα και ευρωπαικές υποχρεώσεις να συνεχίζουν χωρίς ανάσα μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων δεν έχει κανένα περιθώριο να έχει ελαττωμένη αποστολή στη διάθεσή του.

O Gomez ανησύχησε πολύ κόσμο με την πτώση του στο Άμστερνταμ
O Gomez ανησύχησε πολύ κόσμο με την πτώση του στο Άμστερνταμ
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com