Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα πει όχι στη Real για ανανέωση με τη Liverpool o Salah»

«Θα πει όχι στη Real για ανανέωση με τη Liverpool o Salah»

Ο Mohamed Salah πήρε την ψήφο των συναδέλφων του για την ενδεκάδα της χρονιάς

Ο Mohamed Salah ,όπως σας έχει γράψει εδώ και πολύ καιρό το liverpool.gr , έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις και τα κατορθώματά του όσες εντυπώσεις χρειάζονται ώστε να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της FSG η ανανέωση του συμβολαίου του παρότι δεν έχει κλείσει χρόνο ακόμη στα κόκκινα.

Το αν θα πρόκειται για ανανέωση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου και βελτίωση των όρων ή θα μιλάμε μόνο για αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του παίκτη είναι κάτι που ακόμη δεν είναι γνωστό. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Sunday Mirror, ο παίκτης δεν πρόκειται να δελεαστεί να πάει στη Real Madrid που τον θέλει διακαώς ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Liverpool, το οποίο θα τον κάνει τον πλέον ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας.

Πως θα γίνει αυτό; Αποδίδοντάς του 200.000 λίρες εβδομαδιαίως. Ο Virgil Van Dijk είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβός στη μισθοδοσία παίκτης των «Κόκκινων» και λαμβάνει 180.000 λίρες την εβδομάδα, ωστόσο οι Reds προτίθενται να δώσουν περισσότερα χρήματα στο Salah ώστε να εξασφαλίσουν πως θα απολαμβάνουν τα μαγικά του για πολύ καιρό ακόμη.

Υπενθυμίζουμε πως και οι ανανεώσεις των Firmino και Mane είναι σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται μέχρι αλλά και μέσα στο καλοκαίρι να έχουμε εξελίξεις αναφορικά με τη συνεργασία της ομάδας μας με τους Fab Three!

O Salah σκόραρε προχθές και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου
O Salah σκόραρε προχθές και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com