Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Κόντρα της Liverpool με τη Milan για τον Andre Gomes»

«Κόντρα της Liverpool με τη Milan για τον Andre Gomes»

Ο Andre Gomes είχε γραφτεί πολλές φορές στο παρελθόν από Ισπανούς συναδέλφους ως πιθανό αντάλλαγμα που θα προσέφερε η Barcelona για να αποκτήσει τον Philippe Coutinho. Εν τέλει, ο Βραζιλιάνος αποχώρησε χωρίς να υπάρξει swap deal ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σύμφωνα βέβαια με την El Mundo Deportivo, η Liverpool θέλει τον παίκτη και συζητά για την απόκτησή του. Ο Πορτογάλος μέσος πήγε με 50.000.000 ευρώ από την Valencia στο Camp Nou αλλά δεν έχει πείσει με αποτέλεσμα να έχει μόνιμα θέση στον πάγκο με εξαίρεση 8 εμφανίσεις του ως βασικού.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, ο Klopp βλέπει στο πρόσωπο του Gomes έναν πολύ καλό αντικαταστάτη του μάλλον φευγάτου Emre Can αλλά πρέπει να νικήσει στον ανταγωνισμό την AC Milan που επίσης έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή. Βέβαια, η ομάδα μας παρουσιάζεται ήδη ως έχουσα αρκετές επαφές με τους εκπροσώπους του διεθνή Πορτογάλου χαφ.

Εμείς θα σημειώσουμε μόνο πως δεν δίνουμε βάση σε αυτό το σενάριο. Πέρα του ότι σαν παίκτες απέχουν αρκετά με τον Can σε διάφορα πράγματα, γιατί να μην τον διεκδικούσε ενεργά η Liverpool στην υπόθεση Coutinho και δη όταν έφυγε ο ποδοσφαιριστής τον Ιανουάριο; Μάλλον καμία σχέση δεν έχει να κάνει η Liverpool με αυτό το σενάριο.. Για τη Milan πάλι αγνοούμε!

Δύσκολη η ζωή στην Καταλονία για τον Andre Gomes
Δύσκολη η ζωή στην Καταλονία για τον Andre Gomes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com