Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τουρκικά σενάρια για Liverpool και Talisca

Τουρκικά σενάρια για Liverpool και Talisca

Και το όνομα του Talisca πλην του Fekir παίζει για τη Liverpool σήμερα

Κόντρα γιγάντων για το όνομα του Talisca αποκαλύπτουν τουρκικά δημοσιεύματα μιας και μετά τη Manchester United παρουσιάζεται και η Liverpool ως ενδιαφερόμενη εντόνως για τις υπηρεσίες του  ποδοσφαιριστή της Benfica.

H τουρκική εφημερίδα Fanatik συνδέει τους Reds με τον μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται δανεικός στη Besiktas από τους Λουζιτανούς και φέτος διανύει εξαιρετική σεζόν έχοντας σκοράρει 16 γκολ και έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα για να φθάσει η τουρκική ομάδα στη φάση των 16 του Champions League όπου και αποκλείστηκε προσφάτως από την Bayern Munchen.

Mέσα στην εβδομάδα που κλείνει σήμερα, υπήρξαν πολλές φήμες πως η Manchester United είναι το καυτό φαβορί για την απόκτηση του παίκτη και πως για να δώσει τη συγκατάθεσή της η Benfica σε μία τέτοια μεταγραφή απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 40.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Fanatik βέβαια, η ομάδα μας επιθυμεί να κλέψει τον παίκτη από τα χέρια της μεγάλης της αντιπάλου.

Ο Talisca αποτελεί έναν παίκτη που έχει το γκολ, έχει εξαιρετικά πόδια και φαρμακερές εκτελέσεις στις στατικές φάσεις και είναι μόλις 23 ετών. Ωστόσο, έχουμε την εντύπωση πως ο Jurgen Klopp μάλλον ψάχνει έναν παίκτη λίγο διαφορετικό από εκείνον για να ενισχύσει τη δημιουργία της ομάδας μετά τη φυγή του Philippe Coutinho.

Με την Premier League συνδέεται το όνομα του Talisca εσχάτως
Με την Premier League συνδέεται το όνομα του Talisca εσχάτως

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com