Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θέλει να εμπνεύσει κι άλλους πατριώτες του ο συγκινητικός Salah

Θέλει να εμπνεύσει κι άλλους πατριώτες του ο συγκινητικός Salah

Ο Mohamed Salah πήρε την ψήφο των συναδέλφων του για την ενδεκάδα της χρονιάς

O Mohamed Salah φέτος έχει γίνει ένας πραγματικός σούπερσταρ στη Liverpool σε βαθμό που ίσως δεν θα το περίμενε ούτε ο ίδιος. Παρόλα αυτά, ο Αιγύπτιος κρατά χαμηλό προφίλ, παραμένει ταπεινός σε όλες του τις δηλώσεις και ίσως και αυτό να είναι κλειδί της επιτυχίας.

O ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του, μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι για συπατριώτες του να καταξιωθούν μέσω του ποδοσφαίρου και θέλει ο ίδιος να αποτελέσει την αφορμή που θα αλλάξουν κάποια πράγματα μια και καλή μέσω της έμπνευσης που τα κατορθώματα του ιδίου θα αποτελούν.

« Ήταν δύσκολο για εμάς και κάθε Αιγύπτιο παίκτη να παίξει στην Ευρώπη, να καθιερωθεί και να παίζει πολλά χρόνια.  Το ήξερα πως θα είναι δύσκολο από την πρώτη μέρα που πήγα στη Basel.  Αλλά δεν το θέλω πια αυτό και θέλω να το αλλάξω.  Οπότε προσπαθώ να δω τις αδυναμίες μου, να τις δουλέψω και να το αλλάξω. Έπρεπε να κάνω τεσσερισίμιση ώρες από το χωριό μου μέχρι το Κάιρο για να παίξω και μετά άλλο τόσο πίσω. Δεν ήταν εύκολο, ξέρετε πως υπέφερα και τώρα ιδού το αποτέλεσμα αλλά προσπαθώ να βελτιωθώ διότι πολλοί Αιγύπτιοι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο μου» δήλωσε ο συγκλονιστικός εντός και εκτός γηπέδου Mo.

Παράδειγμα προς μίμηση από τος συμπατριώτες του θέλει να γίνει ο Mohamed Salah
Παράδειγμα προς μίμηση από τος συμπατριώτες του θέλει να γίνει ο Mohamed Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com