Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρεπό για παίκτες, χαλάρωση στην Τενερίφη για Klopp!

Ρεπό για παίκτες, χαλάρωση στην Τενερίφη για Klopp!

Τα δικά της όπλα έχει σαν ομάδα η Liverpool σύμφωνα με τον Klopp

O Jurgen Klopp αποφάσισε να χαρίσει ρεπό και ξεκούραση σε όσους παίκτες της ομάδας δεν έχουν για το επόμενο διάστημα υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες αποφασίζοντας να μην τους πάει για σύντομο προπονητικό καμπ όπως είχε κάνει πέρυσι και πρόπερσι τέτοια εποχή.

Αντίθετα, τόσο ο Γερμανός τεχνικός όσο και το προπονητικό επιτελείο απολαμβάνουν ξεκούραση στην Τενερίφη όπου προετοιμάζονται παράλληλα για το καθοριστικό τέλος της φετινής σεζόν που περιλαμβάνει τόσο την προσπάθεια για διατήρηση στην πρώτη τετράδα της Premier League όσο και τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Manchester City ενόψει του Champions League.

Στο Melwood είχαν μείνει μόνο οι Nathaniel Clyne, James Milner, Danny Ings, Danny Ward, Loris Karius, Alberto Moreno και Joel Matip και με αρκετούς νεαρούς των κατώτερων κλιμακίων να είναι σε υποχρεώσεις με εθνικές ομάδες ο Klopp έκρινε πως περισσότερα οφέλη θα είχε τώρα η ξεκούραση παρά ένα μίνι προπονητικό καμπ. Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επίσκεψης στο Λονδίνο για την αναμέτρηση με την Crystal Palace θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα.

Σίγουρα χαρούμενος με λίγες μέρες πιο ξέγνοιαστες ο Jurgen Klopp
Σίγουρα χαρούμενος με λίγες μέρες πιο ξέγνοιαστες ο Jurgen Klopp

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com