Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς ζητά ο Wijnaldum

Αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς ζητά ο Wijnaldum

O Gini Wijnaldum αναγνωρίζει και αποδέχεται πως η επιθετική τριπλέτα των Mane, Salah, Firmino είναι φανταστική. Ποιος από εμάς δεν το κάνει άλλωστε; Ωστόσο ο Ολλανδός μέσος θεωρεί πωε υποβαθμίζεται η δουλειά των συμπαικτών τους που επιτρέπει να λάμπουν κι εκείνοι περισσότερο.

Με άλλα λόγια ο πρώην μέσος των PSV Eindhoven και Newcastle θεωρεί πως είναι λάθος να στέκεται κάποιος μόνο στα γκολ και όχι στη…βρώμικη δουλειά που τα κάνει πιο εύκολα.

«Ναι είναι φανταστικοί.  Συνήθως ξέρετε λαμβάνουν έπαινο διότι σκοράρουν και το κάνουν πολύ δύσκολο για τις άλλες ομάδες  αλλά άλλοι παίκτες κάνουν τη βρώμικη δουλειά και τους επιτρέπουν να σκοράρουν και να αποδίδουν.  Άρα αποδίδουμε συνολικά σαν ομάδα και όχι μόνο εκείνοι οι τρεις.  Ασφαλώς είναι εξαιρετικοί.  Αλλά νομίζω πως η Liverpool δεν είναι μόνο ο Sadio Mane, o Roberto Firmino και ο Mohamed Salah» είπε ο Ολλανδός , ο οποίος βέβαια καλό θα ήταν επιτέλους τη φετινή σεζόν να εμφανιστεί και να αποδώσει διότι μέχρι τώρα μάλλον μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις κάτω του μετρίου.

O Wijnaldum ζητά από όλους να μην στέκονται μόνο στην επιθετική τριάδα
O Wijnaldum ζητά από όλους να μην στέκονται μόνο στην επιθετική τριάδα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com