Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Firmino : «Συμβιώνουμε εξαιρετικά με τον Salah»

Firmino : «Συμβιώνουμε εξαιρετικά με τον Salah»

salah

Ο Roberto Firmino με το 23ο του γκολ για τη σεζόν ξεπέρασε τα 22 που αποτελούσαν το ρεκόρ του στη Hoffenheim και διάγει και αριθμητικά την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.  Αυτή η σεζόν έχει συνοδευτεί με το φαινόμενο Mohamed Salah και τα τρελά νούμερα του Αιγύπτιου εξτρέμ.

Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας συναγωνισμός ανάμεσα στους δύο παίκτες. Τουλάχιστον αυτό μας λέει ο αγαπημένος μας Bobby, o οποίος ρωτήθηκε από το Goal για την συνύπαρξή του με τον «Φαραώ» και στάθηκε στην εξαιρετική χημεία που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους.

« Όχι! (σ.σ η ερώτηση ήταν αν πρέπει να σκοράρει περισσότερο βάσει της απόδοσης του Salah). Έχουμε πολύ καλή χημεία εδώ στη Liverpool.  Πολλοί μιλούν για την επίθεση, η οποία έχει και τον Sadio Mane αλλά έχουμε μία ομάδα γεμάτη ποιότητα και αποτελεσματική στην επίθεση.  Πρέπει να σκεφτόμαστε συλλογικά.  Όσοι περισσότεροι παίκτες σκοράρουν τόσο καλύτερα.  Η Liverpool βγαίνει κερδισμένη από αυτό.  Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, όλα είναι καλά στη ζωή μου, προσωπικά και επαγγελματικά» δήλωσε ο Βραζιλιάνος που είμαστε βέβαιοι πως άμεσα θα ανταμειφθεί με νέο συμβόλαιο από τους Reds.

Καμία σχέση ανταγωνισμού ανάμεσα σε εκείνον και τον Salah δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Firmino
Καμία σχέση ανταγωνισμού ανάμεσα σε εκείνον και τον Salah δεν υπάρχει σύμφωνα με τον Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com