Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suso: Ένας παλιός γνώριμος στην λίστα της Liverpool

Suso: Ένας παλιός γνώριμος στην λίστα της Liverpool

Ένας παλιός γνώριμος στην λίστα.

Τα σενάρια για μεταγραφικούς στόχους της Liverpool δεν σταματάνε και πλέον το νέο όνομα στην λίστα είναι ένας παλιός γνώριμος.Αυτός είναι ο Suso.

Από την μέρα που έχει αποχωρήσει ο Philippe Coutinho από την Barcelona, έχουμε ακούσει πολλούς πιθανούς παίκτες για να τον αντικαταστήσουν.

Η Liverpool δεν προχώρησε σε κάποια προσθήκη τον Ιανουάριο, οπότε πλέον στοχεύουμε στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Suso με την φανέλα της Liverpool.
Ο Suso με την φανέλα της Liverpool.

Το νέο όνομα που προστέθηκε στην λίστα με τους ενδιαφερόμενους παίκτες, είναι ο Suso.Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι παλιός γνώριμος, καθώς ήταν στις ακαδημίες και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα από το 2012 μέχρι το 2015.

Ο Ισπανός έχει σκοράρει 8 φορές σε 36 αναμετρήσεις φέτος με την Milan και κάνει μία πολύ καλή σεζόν.Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Suso έχει ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ η οποία περιλαμβάνει το τωρινό του συμβόλαιο.

Τα ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι η Liverpool θα παλέψει με την Juventus για την υπογραφή του 24χρονου, ο οποίος κοιτάει την τρέχουσα χρονιά και δεν κάνει σενάρια για το μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com