Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Oxlade-Chamberlain: «Προπονούμασταν πάνω στο πλάνο της Newcastle»

Oxlade-Chamberlain: «Προπονούμασταν πάνω στο πλάνο της Newcastle»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Newcastle United έκανε ο Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος μίλησε για το πλάνο της ομάδας απέναντι στους Magpies και την συνεργασία του με τον Salah.

«Περιμέναμε ότι θα είναι καλά οργανωμένοι πίσω, οπότε δουλεύαμε στους τρόπους που μπορούμε να τους σπάσουμε την αμυντική διάταξη αυτήν την εβδομάδα. Προφανώς και δεν μπορείς να σπάσει εύκολα τις γραμμές τους, όμως πάντα έχουμε την επιλογή με την ταχύτητα μας μπροστά και την θέληση των μπακ μας. Αν δεν βρίσκουμε την πρώτη μπαλιά, ξέρουμε να πιέζουμε σωστά ώστε να εκμεταλλευτούμε την δεύτερη μπαλιά».

Ο Chamberlain μίλησε για το παιχνίδι με την Newcastle.
Ο Chamberlain μίλησε για το παιχνίδι με την Newcastle.

«Δουλέψαμε σε αυτό όλη την εβδομάδα,δεν θα ήταν εύκολο και το ξέραμε, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος τα καταφέραμε» ανέφερε, πριν μιλήσει για τον Mo.

«Είναι εξαιρετικός στο τρέξιμο και χωρίς την μπάλα, κάνει καλές κούρσες. Είναι εύκολο όχι μόνο για μένα, αλλά για τον οποιονδήποτε να τον βρει. Στο πρώτο γκολ ήταν εύκολο για εκείνον. Τον βρήκα με μία καλή πάσα που τον έφερε σε προφανή θέση για γκολ, ιδίως με την φόρμα του» κατέληξε στις δηλώσεις του ο εξαιρετικός χθες Ox.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com