Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χρηματική συνεισφορά του Salah σε εγχείριση μυελού των οστών.

Χρηματική συνεισφορά του Salah σε εγχείριση μυελού των οστών.

Ο Mohamed Salah προέβη σε ακόμη μια εξαίρετη χειρονομία, προσφέροντας χρηματική βοήθεια για εγχείριση μυελού των οστών σε παιδί στην Αίγυπτο.

Πέραν των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων, ο Αιγύπτιος <<πρωταγωνιστεί>> και εκτός γηπέδων με μικρές και αξιοθαύμαστες κινήσεις ανθρωπισμού.

Ο πατέρας του Abdelrahman Mahmoud, του παιδιού που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Αίγυπτο, ήλπιζε να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες του, να συναντήσει δηλαδή ο γιος του Αιγύπτιους αστέρες του ποδοσφαίρου, επιχειρώντας να έρθει σε επαφή και με ποδοσφαιριστές της Al-Ahly.

Ο πατέρας μιλώντας στο Dmc Sports channel δήλωσε:»Προσεγγίσαμε κάποιον που ζούσε σε πόλη κοντά στον τόπο καταγωγής του παίκτη και έπειτα κατορθώσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον πατέρα του, ο οποίος τον ενημέρωσε για την περίπτωση του γιου μου. Ο Salah επικοινώνησε μαζί μας και κρατάει επαφή με τον Abderahman, τον στηρίζει και αυτό έχει θετική επίδραση στην υγεία του παιδιού, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον επισκεφθεί κάποια στιγμή, μιας και αυτή τη στιγμή είναι εκτός Αιγύπτου».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com