Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane : «Σκόραρα γιατί παρέμεινα θετικός»

Mane : «Σκόραρα γιατί παρέμεινα θετικός»

Ο Sadio Mane έβαλε το κερασάκι στην τούρτα που λέμε στη χθεσινή νίκη της Liverpool επί της West Ham μιας και σκόραρε το τέταρτο τέρμα της αναμέτρησης και έγραψε και εκείνος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ μετά τους Salah και Firmino που σκόραραν και εκείνοι από την επιθετική τριπλέτα.

Ο Σενεγαλέζος είχε προηγουμένως αστοχήσει σε κλασικό τετ α τετ όταν το πλασέ του με το αριστερό σημάδεψε το δεξιό στύλο και πήγε άουτ ενώ δεν σκόραρε και σε δύο τρεις άλλες καλές στιγμές. Ο ίδιος πάντως θεωρεί πως το κλειδί ήταν το ότι έμεινα θετικός παρά τις απωλεσθείσες ευκαιρίες :

«Όταν σκοράραμε τρία γκολ και έχασα ευκαιρίες σκεφτόμουν πως κερδίζαμε. Ήταν ένα καλό γκολ για εμένα  διότι δεν αμφέβαλα ποτέ. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να μένεις θετικός.  Αυτό έκανα και σκόραρα στο τέλος.  Ξεκινήσαμε καλά και σκοράραμε το πρώτο γκολ αλλά δεν ήταν εύκολο μέχρι τότε και προσπαθήσαμε ξανά και ξανά. Αυτό ήταν το σημαντικό διότι μετά το παιχνίδι άνοιξε.  Προσπαθήσαμε, φτιάξαμε πολλές φάσεις και δικαιούμαστε τη νίκη» δήλωσε στο Skysports προτού αρνηθεί να μπει στην κουβέντα για τη θέση που θα τερματίσει η Liverpool :

O Mane νίκησε τελικά χθες τον Adrian
O Mane νίκησε τελικά χθες τον Adrian

«Είναι νωρίς να μιλάμε για πιθανότητες. Αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Θα πάρουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τη νίκη και δεν ξέρουμε που θα τερματίσουμε.» κατέληξε ο Αφρικανός εξτρέμ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com