Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτεραιότητα για τον Klopp η μεταγραφή Jorginho

Προτεραιότητα για τον Klopp η μεταγραφή Jorginho

Θα μπορούσε να παίξει στην Premier League ο Jorginho.

Ένα νέο όνομα για τη μεσαία γραμμή της Liverpool είναι ο Jorginho, ο αμυντικός μέσος της Napoli, ο οποίος γράφτηκε εδώ και κάποιες ώρες από την έγκυρη πένα του Paul Joyce ως ένας παίκτης που ενδιαφέρει πάρα πολύ τον Jurgen Klopp για το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο παίκτης της Napoli αποτελεί προτεραιότητα για τον Jurgen Klopp ωστόσο το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων για εκείνον καθιστά εξ’αρχής πολύ δύσκολο το έργο των «Κόκκινων». Ο Jorginho αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεταγραφές του Sarri όταν πήγε στη Napoli καθώς ήξερε πως θα ήταν από τα βασικά εργαλεία που θα τον βοηθούσαν να καθιερώσει στο San Paolo αυτό το μοντέλο εξαιρετικού και επιθετικού ποδοσφαίρου κυριαρχίας που καθιέρωσε και έκανε τη Napoli σταθερή διεκδικήτρια του τίτλου στην Ιταλία την τελευταία τριετία.

Ένας παίκτης που απλώνει εξαιρετικά το παιχνίδι και χάνει πολύ δύσκολα τη μπάλα αλλά δεν αμελεί εντελώς και τα αμυντικά του καθήκοντα. Σε αυτά συμπληρώνουμε και τις 4 ασίστ που έχει προσφέρει μέχρι τώρα. Σε ηλικία 26 ετών, ο πρώην μέσος της Hellas Verona αποτελεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προοπτική για το κέντρο των Reds.

O Jorginho κατέχει εξέχουσα θέση στο μπλοκάκι του Jurgen Klopp
O Jorginho κατέχει εξέχουσα θέση στο μπλοκάκι του Jurgen Klopp

Πλην όμως της ενίσχυσης ενδεχομένως σε αυτή τη θέση, ο Paul Joyce αναφέρει πως η Liverpool θα κινηθεί σίγουρα για έναν παίκτη να αντικαταστήσει τον Philippe Coutinho ενώ πιθανό να κινηθεί και για έναν τερματοφύλακα, με τον Simon Mignolet να πρόκειται να αποχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα. Ο τερματοφύλακας αυτός δεν θα είναι ο Alisson καθώς ενώ βρισκόταν ψηλά στη λίστα των Reds εκείνοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν για εκείνον το καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com