Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο στην Ευρώπη»

Klopp: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο στην Ευρώπη»

Η άποψη του Klopp για τις ομάδες του Champions League.

Ο Jurgen Klopp είδε τα παιχνίδια του Champions League για την φάση των 16 και αναφέρει πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.

Οι Reds κατάφεραν να νικήσουν 0-5 την Porto στο Dragao και μπορούμε να πούμε ότι σφράγισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Champions League.

Ο coach της Liverpool, Jurgen Klopp, παρακολούθησε τα υπόλοιπα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.Σε δηλώσεις του, είπε ότι η Liverpool δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα.

«Είδα όλα τα παιχνίδια και ήταν πολύ ποιοτικά.Ήξερα ότι η Sevilla παρέμεινε δυνατή οπότε δεν μου έκανε έκπληξη η απόδοσή της.Ήταν ένα φυσιολογικό παιχνίδι που έκανε η United»

Ο Klopp πανηγυρίζει μετά την επικράτηση της Liverpool κόντρα στην Porto.
Ο Klopp πανηγυρίζει μετά την επικράτηση της Liverpool κόντρα στην Porto.

«Η Shakhtar Donetsk ίσως ήταν έκπληξη για μερικούς αλλά είναι ποιοτική ομάδα.Έχουν ακόμα χειμερινή διακοπή οπότε είναι ιδιαίτερο για αυτούς που επικράτησαν της Roma»

«Ξέρω όλες τις ομάδες αλλά είναι ωραίο όταν κάθεσαι και τις παρακολουθείς.Παίζουμε με την United σε δύο εβδομάδες οπότε έπρεπε να τους δω και υπάρχει η περίπτωση να παίξουμε ξανά με την Sevilla άμα προκριθούν»

«Δεν ανησυχούσα για κανέναν πριν δω τα παιχνίδια και δεν ανησυχώ ούτε τώρα.Το μόνο που ξέρω είναι πως όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com