Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mohamed Salah: «Αγαπώ το τραγούδι του ‘Αιγύπτιου Θεού’!»

Mohamed Salah: «Αγαπώ το τραγούδι του ‘Αιγύπτιου Θεού’!»

Ο Mohamed Salah δεν δίστασε να σχολιάσει το τραγούδι που έφτιαξαν οι φίλαθλοι της Liverpool για χάρη των 31 γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Mο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και παραδέχτηκε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το ακούω σε κάθε παιχνίδι. Νιώθω την αγάπη από τους οπαδούς και είναι πολύ ωραίο, το αγαπώ! Η ατμόσφαιρα εδώ είναι απίστευτη. Όταν ήρθα εδώ πριν 4 χρόνια για να παίξω εναντίον της Λίβερπουλ ,είπα: ‘Μια μέρα, πρέπει να παίξω εδώ’. Οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί και από την πρώτη μέρα νιώθω την στήριξή τους. Πρέπει να τους δώσω περισσότερα για να τους κάνω χαρούμενους. Νιώθω αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο,  ακόμη και στο ζέσταμα».

Ο Mohamed Salah μίλησε για το τραγούδι των οπαδών.

Ο 25χρονος Αιγύπτιος ξεκινά τους αγώνες δίπλα στον Roberto Firmino και τον Sadio Mané. Όμως, κατά τη διάρκεια των ματς, γίνονται αλλαγές που τον έχουν βοηθήσει να καταφέρει κάτι που μόνο 12 παίκτες το έχουν πετύχει στην ιστορία της Liverpool. Για αυτό σχολιάζει: «Αλλάζουμε το σύστημα σε κάθε παιχνίδι. Μερικές φορές παίζω ως δεύτερος επιθετικός, άλλες στα δεξιά, άλλες στα αριστερά. Πάντα ξεκινάω στα δεξιά. Αλλάζουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παίζουμε 4-4-1-1 ή 4-4-2, παίζω ως δεύτερος επιθετικός ή ως επιθετικός. Εξαρτάται από το παιχνίδι κι από το τι θέλει ο προπονητής. Ο Jürgen Klopp με έχει βοηθήσει να βελτιώσω τον εαυτό μου, να κάνω αυτά που κάνω τώρα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Έχω την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω, όμως έχουμε 11 παίκτες οπότε πρέπει να αμυνθώ. Να κάνω τη δουλειά μου, να αμύνομαι και να επιτίθεμαι-τα πάντα».

Ο 25χρονος χαίρεται που δουλεύει με τον Klopp.
O 25χρονος χαίρεται που δουλεύει με τον Klopp.

Ο επιθετικός τελειώνει τη συνέντευξη του, επισημαίνοντας τη σημασία της κατάκτησης μιας θέσης στην τετράδα: «Πρέπει να τερματίσουμε στους τέσσερις πρώτους. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παλέψουμε για αυτό. Έχουμε εκπληκτικούς παίκτες, έναν φανταστικό προπονητή και εξαιρετικούς οπαδούς. Όλοι το αξίζουν».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com