Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κορυφαίος για τον Ιανουάριο ο Firmino

Κορυφαίος για τον Ιανουάριο ο Firmino

Ο Firmino ζητά απόλυτη συγκέντρωση ενόψει συνέχειας από τους συμπαίκτες του

O Roberto Firmino αναδείχθηκε από τους φίλους της Liverpool ως ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας μας για τον Ιανουάριο του 2017 όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα.

Ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοχος του πρώτου βραβείου για το 2018 αφού κέρδισε στο νήμα την προτίμηση των φίλων της ομάδας από τον Mohamed Salah. O Bobby σκόραρε 3 γκολ σε 6 εμφανίσεις το Γενάρη με αποκορύφωμα το καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε απέναντι στη Manchester City στο Anfield στις 14 του μήνα.

Είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος κερδίζει βραβείο παίκτη του μήνα με την προηγούμενη να ήταν πάλι μήνα Ιανουάριο και συγκεκριμένα του 2016. Δεύτερος στην ψηφοφορία του μήνα ο Salah ενώ τρίτος ο Robertson με τους Alex Oxlaide Chamberlain και Emre Can να συμπληρώνουν την πεντάδα.

O Roberto Firmino πήρε τη μερίδα του λέοντος στις ψήφους για το μήνα Φεβρουάριο
O Roberto Firmino πήρε τη μερίδα του λέοντος στις ψήφους για το μήνα Φεβρουάριο

Ο πρώην παίκτης της Hoffenheim ήταν ο τρίτος διαφορετικός παίκτης που κερδίζει το βραβείο του καλύτερου του μήνα με τον Dejan Lovren τον Οκτώβριο αλλά και τον Salah τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Σε δηλώσεις του ο Firmino είπε :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα αυτό το βραβείο και εύχομαι να κερδίσω και άλλα μέχρι να τελειώσει η φετινή σεζόν. Χαίρομαι πολύ για τους φιλάθλους που με ψήφισαν»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com