Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προληπτικός με τη φανέλα ο Virgil Van Dijk!

Προληπτικός με τη φανέλα ο Virgil Van Dijk!

O Virgil Van Dijk αποτελεί έναν αμυντικό που ήδη κάνει πράγματα διαφορετικά στο κέντρο άμυνας της Liverpool βοηθώντας όχι μόνο στην εικόνα της αμυντικής γραμμής αλλά και στην άνοδο της απόδοσης των συμπαικτών του.

Πλην όλων των άλλων όμως παραμένει άνθρωπος με τις παραξενιές του, τα γούρια του και τις προλήψεις του! Και μας αποκάλυψε ποια είναι η μεγαλύτερη πρόληψή του στο τερέν που ομολογουμένως δεν μπορούσαμε να φανταστούμε και εύκολα και ούτε θα ποντάραμε πάνω της!

Ερωτηθείς για την πορτοκαλί φανέλα της Liverpool, η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικά αποτελέσματα και πολλά πολλά γκολ, ο VVD αποκάλυψε πως προσωπικά δεν μπορεί να μην φορά μακριά μανίκια κάτω από τη φανέλα ακόμη και αν έχει έρθει το καλοκαίρι!

« Ελπίζω να το συνεχίσουμε προφανώς. Είναι όμορφη φανέλα με ένα πολύ ωραίο χρώμα.  Όλοι έχουμε δεισιδαιμονίες αναφορικά με μικροπράγματα.  Για παράδειγμα όταν παίζεις καλά με συγκεκριμένα παπούτσια τα φοράς και στο επόμενο παιχνίδι.  Προσωπικά φοράω μακριά μανίκια (σ.σ κάτω από τη φανέλα) πάντοτε ακόμη και το καλοκαίρι» δήλωσε ο πρώην αμυντικός της Southampton προτού απαντήσει και στο γιατί επέλεξε το νούμερο 4 στη φανέλα του :

Δεν μπορεί χωρίς μακριά μανίκια ο Virgil Van Dijk
Δεν μπορεί χωρίς μακριά μανίκια ο Virgil Van Dijk

«Στην Ολλανδία οι αριθμοί 3 και 4 είναι για τους κεντρικούς αμυντικούς. Το είχα στην Groningen. Και ξέρω πως το φορούσε ο Hyppia όταν ήταν εδώ.  Έπαιξε στη Willem, στην οποία έπαιξα για 10 χρόνια.  Τον είδα να αγωνίζεται για τη Willem και τη Liverpool.  Ήταν πάντα κάτι ιδιαίτερο. Μου αρέσει πολύ σαν νούμερο και είμαι περήφανος που το φοράω» συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com