Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Firmino το πρότυπο του Danny Ings!

O Firmino το πρότυπο του Danny Ings!

Klopp και Ings στην προπόνηση.

Για το πως έχει παρακολουθήσει στενά τον Roberto Firmino τους τελευταίους μήνες μίλησε ο νεαρός επιθετικός των Reds, Danny Ings. O Ings, o οποίος πέρασε ένα εκτεταμμένο διάστημα με την U23 ώστε να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τους δυο απανωτούς τραυματισμούς του, μίλησε για την διαδικασία επανόδου του και πως μέσα από αυτήν βρήκε ένα πρότυπο, τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Για το ντεμπούτο του στο Champions League μίλησε ο Ings

«Από όταν άρχισα να προπονούμαι κοίταξα να μαθαίνω καθημερινά, ειδικά από τον Bobby» είπε στο Liverpoolfc.com o Ings. «Είναι ένας φανταστικός παίκτης, με το πως παίζει και με όσα προσφέρει στην ομάδα με και χωρίς την μπάλα. Είναι πράγματα που πρέπει να δω από αυτόν και να μάθω και αυτό έκανα όσο ήμουν εκτός και παρακολουθούσα.»

«Το ότι επέστρεψα και προπονούμαι καθημερινά με την ομάδα, μου δίνει την ευκαιρία να μάθω συνήθειες και τακτικές που θα με κάνουν τον καλύτερο που μπορώ να είμαι. Θέλω να είμαι μέρος του συνόλου και να αγωνιστώ. Μετά από μία τόσο μεγάλη απουσία δεν ήθελα να τα παρατήσω. Είμαι σε μία τόσο καλή ομάδα και όλα όσα ήθελα ήταν απλώς να είμαι μέρος αυτού του συλλόγου» παραδέχθηκε ο Danny.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com