Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο καλύτερος Robertson με την Porto!»

Klopp: «Ο καλύτερος Robertson με την Porto!»

Τον Andy Robertson και την εμφάνισή του με την Porto την περασμένη εβδομάδα εκθείασε, μιλώντας από την Marbella, o Jurgen Klopp! O Robbo έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι, καταπίνοντας το ένα χιλιόμετρο μετά το άλλο στον αγωνιστικό χώρο του Dragao, αποτελώντας ένας από τους καλύτερους παίκτες των Reds στην εμφατική επικράτησή τους με 5-0 επί των Δράκων του Πόρτο.

«Ήταν πολύ πολύ καλός. Είχε όλο το πακέτο επιθετικά και αμυντικά και μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι του» είπε ο Klopp στο σαιτ της ομάδας. «Δεν μιλήσαμε πριν το παιχνίδι για το ντεμπούτο τουσ την διοργάνωση, το χειριστήκαμε ως άλλη μια μέρα στο γραφείο και τα πήγε πολύ καλά. Τον είδα πριν τον αγώνα να παίρνει βαθιές αναπνοές, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και ως άνθρωποι επηρεαζόμαστε από διαφορετικές συγκυρίες, οπότε το να ακούς το τραγούδι του Champions League είναι πραγματικά ξεχωριστό. »

Mε την άνοδο του Robertson και την αγωνιστική… επάνοδο του Alberto Moreno από τον τραυματισμό του, ο Klopp έχει έναν ευχάριστο για τον ίδιο πονοκέφαλο. Όμως οι παίκτες δεν είναι τόσο τυχεροί.

«Νομίζω πως είναι άδικο που ο ένας από τους δύο δεν είναι στην ενδεκάδα. Ο τρόπος πάντως που ο κόσμος μιλάει για τον Alberto ήταν ανέκαθεν άδικος. Είναι ένας εξαιρετικά δυνατός παίκτης που πια αποδίδει για την ομάδα. Προφανώς και η ζωή και το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαια. Ο Robertson ήρθε στην ομάδα για να παίξει. Ήταν ένα τεράστιο βήμα για αυτόν και ήθελε την ώρα του, αλλά τα πήγε πολύ καλά μπορώ να πω.»

«Το καλό με αυτό είναι ότι έχουμε παραπάνω από 11 παίκτες και σταθήκαμε τυχεροί που υπήρχε ο Robertson όταν τραυματίστηκε ο Alberto. Τώρα εκείνος πρέπει να παλέψει να επανέλθει, αλλά το σίγουρο είναι ότι στη σεζόν τους χρειαζόμαστε και τους δύο.»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com