Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Αγγλικός «εμφύλιος» για τον Max Meyer ;

Αγγλικός «εμφύλιος» για τον Max Meyer ;

Ο Max Meyer αποτελεί ένα από τα πλέον καυτά ονόματα του γερμανικού ποδοσφαίρου αλλά και της γερμανικής Bundesliga. O Γερμανός μέσος μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Schalke.

Αυτό έχει ενεργοποιήσει πολλές μεγάλες ομάδες που τον έχουν σημειωμένο ψηλά στα μπλοκάκια τους. Σύμφωνα με την εξαιρετικά αμφιβόλου εγκυρότητας, Daily Star, Arsenal και Liverpool θα είναι στα…μαχαίρια το καλοκαίρι για να πείσουν η καθεμία τον παίκτη να προτιμήσει το εγχείρημά τους.

Ο εκτελεστικός διεθυντής των «Βασιλικών Μπλε» της κοιλάδας του Ρουρ, Christian Heidel , επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του πως ο παίκτης θα αποφασίσει άμεσα για το αν θα συνεχίσει στη Veltins Arena ή όχι.

« Θα αποφασίσει σύντομα αν θα μείνει στη Schalke ή όχι. Ο Max νιώθει καλά εδώ, η Schalke είναι το σπίτι του και θα προσπαθήσουμε οικονομικά να το κάνουμε όσο πιο άνετο γίνεται.  Απολαμβάνει την καλύτερη σεζόν της ζωής του και ο προπονητής τον βόλεψε σε μία θέση που δεν πίστευε πως θα ανταποκριθεί» είπε ο CEO της Schalke.

Ακόμη ένα διαμαντάκι της Schalke o Max Meyer
Ακόμη ένα διαμαντάκι της Schalke o Max Meyer

Η Liverpool δεν κατάφερε να πείσει νωρίτερα τον Leon Goretzka να μην προτιμήσει την Allianz Arena και μένει να δούμε αν θα είναι second time lucky για παίκτη των Γερμανών, εφόσον βέβαια ο ίδιος αποχωρήσει και το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com