Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Τα εντυπωσιακά μπόνους του Firmino για κάθε γκολ και ασσίστ.

Τα εντυπωσιακά μπόνους του Firmino για κάθε γκολ και ασσίστ.

Τρομερή σεζόν από τον Firmino.

Με μια απαράμιλλη εμφάνιση απέναντι στους Αγίους, ο Roberto Firmino απέδειξε για ακόμα μια φορά γιατί θεωρείται αναπόσπαστο μέλος της Liverpool φέτος.

Ο Βραζιλιάνος άσσος άνοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό ενώ <<σέρβιρε>> το 2ο στον Mohamed Salah στο 42o.

Salah Και Firmino έχουν σκοράρει μαζί 34 από τα 61 γκολ της Liverpool στην φετινή Premier League.

Ο Jurgen Klopp σχολιάζοντας την εμφάνιση των δυο δήλωσε: »Το πρώτο γκολ ήταν φανταστικό. Το γρήγορο προβάδισμα και τα γκολ που σημείωσαν και οι δυο ήταν εκπληκτικά. Δεν νομίζω ότι μπορείς να συνεργαστείς καλύτερα απ’οτι ο Mo και ο Firmino έκαναν για το δεύτερο».

Σύμφωνα με την Football Leaks,ο Βραζιλιάνος άσσος λαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 68,085 λιρών και πολλά περισσότερα σε μπόνους. Αυτά φέρεται ότι ανέρχονταν σε 25,000 λίρες για τα πρώτα πέντε του τέρματα, 45,000 μεταξύ του 6ου και του 10ου γκολ και 85,000 από εκεί και έπειτα.

Την Κυριακή σημείωσε το 20ο του τέρμα τη φετινή σεζόν, γεγονός που σημαίνει πως έλαβε περισσότερα από τον εβδομαδιαίο του μισθό, μόλις στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης!

Ωστόσο, τα μπόνους δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο Firmino μοίρασε την ασσίστ για το δεύτερο γκολ στον Mohamed Salah, προσθέτοντας με αυτόν τον τρόπο άλλες 31,000 λίρες στον εβδομαδιαίο λογαριασμό του ο οποίος ανήλθε τελικά στις 184,085 λίρες.

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com