Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πλησιάζει προς Anfield o Thomas Lemar;

Πλησιάζει προς Anfield o Thomas Lemar;

Ο Thomas Lemar προς απογοήτευση πολλών φίλων της Liverpool δεν αποκτήθηκε τελικά τον Ιανουάριο. Μάλιστα δεν έγινε ούτε καθοριστική κίνηση από μεριάς Liverpool , με τους «Κόκκινους» κατόπιν εισήγησης Klopp να μην προετίθεντο να ξοδέψουν τρελά χρήματα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου.

Σύμφωνα με τη γαλλική L’Equipe, ο διεθνής Γάλλος μέσος απέρριψε πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Πριγκηπάτου καθώς πλέον σκέφτεται μόνο να αποχωρήσει για την Premier League. Η Liverpool δεν αποκλείεται να επανέλθει το καλοκαίρι για τον Γάλλο, ο οποίος την απασχόλησε και το προηγούμενο καλοκαίρι. Βέβαια και η Arsenal, πιστώνεται με πολύμηνο ενδιαφέρον για την απόκτησή του ποδοσφαιριστή και μένει να δούμε αν θα επανέλθει και αυτή δυναμικά στο θέμα Lemar.

Τάσεις φυγής από την AS Monaco έχει ο Thomas Lemar
Τάσεις φυγής από την AS Monaco έχει ο Thomas Lemar

Σημειώνουμε πως οι τωρινές αποδοχές του παίκτη είναι απλά εξωπραγματικές για το επίπεδο της Premier League. Ο Γάλλος λαμβάνει περί τις 22.000 λίρες την εβδομάδα κάτι που μάλλον είναι ανήκουστο για μεσοεπιθετικό παίκτη σε αυτό το πρωτάθλημα. Οπότε ένα έξτρα κίνητρο είναι σίγουρα και η μισθολογική του αύξηση εφόσον έρθει στην Αγγλία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com