Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah : «Αγαπώ τη Liverpool και ήθελα να παίξω εδώ»

Salah : «Αγαπώ τη Liverpool και ήθελα να παίξω εδώ»

Ο Mohamed Salah πήρε την ψήφο των συναδέλφων του για την ενδεκάδα της χρονιάς

Ο Mohamed Salah κάνει ό,τι θέλει στο Merseyside. Χωρίς καμία αμφιβολία έχει ήδη μπει στις καρδιές όλων των φίλων της ομάδας με τα εξωπραγματικά του κατορθώματα τη φετινή σεζόν. Ασταμάτητα γεμίζει τα αντίπαλα δίχτυα και έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των φίλων των Reds χωρίς άλλο.

Ο Αιγύπτιος εξτρέμ σε συνέντευξή του στο περιοδικό Four Four Two εξήγησε γιατί όταν ήρθε η κρούση από τους 18 φορές πρωταθλητές Αγγλίας απλά δεν μπορούσε να αρνηθεί.

«Αγαπώ την ομάδα από μικρή ηλικία και ξέρω πως ήταν μία ομάδα που ήθελα να παίξω εδώ. Ήξερα την ιστορία της Liverpool και εφόσον θα προέκυπτε η ευκαιρία αυτή ήθελα να την αρπάξω και να συμβεί.» δήλωσε ο πρώην παίκτης των Basel, Chelsea, Fiorentina και Roma.

Απόλυτος πρωταγωνιστής φέτος στο Liverpool o Mo Salah
Απόλυτος πρωταγωνιστής φέτος στο Liverpool o Mo Salah

Η σεζόν που διάγουμε είναι ονειρική για τον Mo καθώς πέρα από τα κοντέρ που σπάει στην Αγγλία αναδείχθηκε κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για το 2017 ενώ οδήγησε με δικό του γκολ την εθνική ομάδα της Αιγύπτου στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1990. Για να δούμε που μπορεί να φθάσει μέχρι το Μάιο!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com