Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πανικοβάλλεται από μία δύσκολη περίοδο ο Mane

Δεν πανικοβάλλεται από μία δύσκολη περίοδο ο Mane

Ο Sadio Mane αποτελεί θέμα ανησυχίας ανάμεσα σε πολλούς φίλους της Liverpool λόγω της πεσμένης του απόδοσης του τελευταίου διμήνου. Ο ίδιος ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός παραδέχθηκε πως περνά κάποιες δύσκολες εβδομάδες αλλά τόνισε πως αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και έδωσε έναυσμα νίκης σήμερα :

«Είναι δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες για μένα αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δίνω τα πάντα, να σκοράρω και βοηθάω την ομάδα.  Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για το πόσα γκολ μπορώ να έχω διότι μένουν πολλά παιχνίδια. » είπε προτού μιλήσει για το σημερινό παιχνίδι :

O Sadio Mane ψάχνει ξανά την καλύτερη αγωνιστική του απόδοση
O Sadio Mane ψάχνει ξανά την καλύτερη αγωνιστική του απόδοση

«Μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά και στον κόσμο.  Δύσκολο παιχνίδι αλλά πιθανό να κερδίσουμε.  Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν και γιατί όχι;  Όλοι είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε ο ένας με τον άλλο.  Ο σύλλογος περνά κάποια δύσκολα χρόνια αλλά συμβαίνει σε όλες τις ομάδες. Είμαστε σε καλό δρόμο και όλα είναι πιθανά» δήλωσε στο Skysports Ο δεύτερος κορυφαίος Αφρικανός ποδοσφαιριστής για το 2017.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com