Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Δεν είναι αποτυχία η τετράδα φέτος»

Klopp : «Δεν είναι αποτυχία η τετράδα φέτος»

O Klopp στάθηκε στο ποδόσφαιρο που έχει παίξει η Liverpool χωρίς τον Coutinho

Ο Jurgen Klopp θεωρεί πως η κατάληψη μιας θέσης στη φετινή τετράδα του πρωταθλήματος δεν συνιστά αποτυχία αλλά αντίθετα μία επιτυχημένη σεζόν για την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Το αυριανό παιχνίδι με την Tottenham είναι καθοριστικής σημασίας αφού αν οι «Κόκκινοι» επικρατήσουν των Spurs θα ξεφύγουν στο +5 από την πέμπτη θέση της κατάταξης. Και ο προπονητής τους θεωρεί το top four ως έναν ρεαλιστικότατο στόχο.

Αναφέρθηκε στις Tottenham και Arsenal o Klopp.
Αναφέρθηκε στις Tottenham και Arsenal o Klopp.

«Όταν ξεκινάς μία σεζόν ονειρεύεσαι κάτι και πρέπει να έχεις και έναν ρεαλιστικό στόχο επίσης.  Το να σκέφτεσαι το πρωτάθλημα πιθανότατα είναι το όνειρο.  Όχι μόνο εδώ αλλά ειδικά στη Liverpool. Λόγω της σεζόν που έχει η Manchester City αυτό είναι δύσκολο. Θα προτιμούσα βέβαια να είμαι δεύτερος αν δεν μπορώ να είμαι πρώτος.  Αλλά αν είσαι δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος όλες αυτές οι θέσεις είναι καλές και εξίσου δύσκολες να τις κατακτήσεις.  Όλοι νομίζουν πως η Arsenal είναι εκτός διεκδίκησης αλλά δεν είναι. Η Tottenham είναι πίσω από όλες τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League οπότε είναι επιτυχία.» είπε ο Klopp που ως μόνη ελπίδα κατάκτησης ενός τίτλου φέτος έχει μία υπέρβαση στην Ευρώπη και το Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com