Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μεταμορφώθηκε μετά το Wembley o Lovren»

«Μεταμορφώθηκε μετά το Wembley o Lovren»

Ο Dejan Lovren ήταν ένας τραγικός πρωταγωνιστής στην ήττα με 4-1 της Liverpool στο Wembley τον περασμένο Οκτώβριο. Στη χειρότερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool, o Kροάτης αμυντικός είχε αντικατασταθεί μόλις πριν συμπληρωθεί μισή ώρα παιχνιδιού.

Ο Klopp βέβαια στάθηκε στο χαρακτήρα του πρώην αμυντικού των Lyon και Southampton αλλά και το πως διαχειρίστηκε αυτή την εμφάνιση για να μεταμορφωθεί στη συνέχεια :

O Klopp είχε συζητήσεις με τον Lovren μετά το Wembley
O Klopp είχε συζητήσεις με τον Lovren μετά το Wembley

«Το πως το αξιολογώ είναι εμφανές διότι ο Dejan παίζει σταθερά από τότε. Όλη αυτή η κουβέντα για το αν είναι αρκετά καλός άνοιξε από έξω.  Έχει κάνει φανταστικά παιχνίδια μετά την Tottenham αλλά και πριν την Tottenham ασφαλώς. Απέναντι στην Tottenham ήταν κακή όλη η ομάδα. Δεν ήταν καλός εκείνη τη μέρα και όπως είχα πει θα μπορούσα να αλλάξω 5 ή 6 παίκτες και απλά έτυχε να είναι ο Dejan. Συζητήσαμε μετά από αυτό και εγώ θεώρησα φυσιολογικό ότι μπορεί να συμβεί.  Παίρνω τόσες αποφάσεις που δεν μπορώ να τις εξηγώ όλες στους παίκτες οπότε κάποιες φορές τους αφήνω μόνους.  Δεν ήταν εύκολο μπροστά στα μάτια του κόσμου να γίνει μία τέτοια αλλαγή καθώς ο κόσμος δημιουργεί ιστορίες αλλά αντέδρασε φανταστικά από τότε.» είπε ο Klopp ερωτηθείς για εκείνη την αλλαγή σε μία μέρα που όλοι μας δεν θέλουμε να θυμόμαστε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com