Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πρέπει να απαντήσουμε κατευθείαν»

Klopp: «Πρέπει να απαντήσουμε κατευθείαν»

Για τους Can και Lallana μίλησε ο Klopp.

Κατηγορηματικός για την ανάγκη της Liverpool να επανακάμψει άμεσα από την απρόσμενη ήττα από την Swansea, ήταν ο Jurgen Klopp. O Γερμανός τεχνικός, που είδε το αήττητο 18 παιχνιδιών και 3 μηνών να σταματάει στο Liberty Stadium από την τελευταία Swansea, ξεκαθάρισε ότι η ανάγκη για απάντηση είναι άμεση, μιας και ακολουθεί ο αγώνας του FA Cup με τη West Bromwich Albion.

«Αν έπαιρνες την ισοπαλία θα είχες πάλι αήττητο σερί αλλά αυτό δεν κάνει το παιχνίδι μας πολύ καλύτερο απ’όσο ήταν» ξεκαθάρισε ο Klopp. «Αυτό πρέπει να σκεφτούμε. Δεν ξεχνάω ότι τα παιδιά αποδόσανε πραγματικά καλά τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αλλά για την ώρα δεν βοηθάει αυτό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το τι κάναμε καλά, αλλά να συνεχίζουμε να το κάνουμε και εμείς ξέρουμε ότι δεν το κάναμε με την Swansea.»

klopp

«Eίναι δύσκολη δουλειά ένα τέτοιο βράδυ που η Swansea παλεύει για τη ζωή της. Δεν περιμένω ελεύθερο ποδόσφαιρο, όμως η κατάσταση ήταν ίσως η πιο ξεκάθαρη. Ρίξαμε όλους τους παίκτες στην περιοχή τους, για να είμαι ειλικρινής. Σχεδόν μας βγήκε, αλλά δεν το κάνει καλύτερο αυτό. Κανένας πόντος ή ένας πόντος στο παιχνίδι ίσως φανεί στο τέλος της σεζόν, αλλά για την ώρα, πρέπει να αντιδράσουμε και να απαντήσουμε άμεσα, αυτό θα κάνουμε» κατέληξε ο Klopp.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com