Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σοβαρά παράπονα για τις τιμές εισιτηρίων της Porto!

Σοβαρά παράπονα για τις τιμές εισιτηρίων της Porto!

Σοβαρά παράπονα από τις πολύ ακριβές τιμές των εισιτηρίων του Porto – Liverpool έχουν στον σύλλογο του Merseyside! O σύλλογος του Πορτογαλικού Βορρά ανακοίνωσε τις τιμές που θα ισχύσουν στην πώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του UEFA Champions League, ο οποίος θα γίνει στις 14/2 στο στάδιο Dragao του Porto.

Οι Reds δικαιούνται 3.200 εισιτήρια, τα οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πορτογαλικού συλλόγου θα ξεκινάνε από το ποσό των 75 ευρώ, 50 ευρώ δηλαδή πάνω από τα χρήματα τα οποία θα δαπανήσει ο κόσμος των Πορτογάλων για να αγοράσει ένα εισιτήριο για τον αγώνα. Αν και η UEFA θέτει ξεκάθαρο το οτι απαγορεύεται οι εκτός έδρας οπαδοί να πληρώνουν περισσότερα απ’αυτούς των γηπεδούχων, η ομάδα της Porto εκμεταλλεύεται το σχήμα μελών της, το οποίο, σύμφωνα με όσα έχουν φανεί από το παρελθόν, αναμένεται να καλύψει εξ ολοκλήρου την ζήτηση των εισιτηρίων.

Επίσημο παράπονο στην UEFA έχει κάνει ο σύλλογος των Merseyside

Έτσι ο σύλλογος έχει θέσει ως γενική είσοδο και για τους πορτογάλους φιλάθλους τα 75 ευρώ, όμως τα μέλη του συλλόγου έχουν τεράστια έκπτωση, ως μέρος των προνομίων τους, κάτι που ουσιαστικά δημιουργεί αυτό το τεράστιο αθέμιτο – σύμφωνα με τη Liverpool – (πλην νόμιμο) χρηματικό χάσμα. Η Liverpool έτσι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την UEFA και την Porto για να βρεθεί η λύση, όμως για την ώρα ο κόσμος των Reds θα κληθεί να πληρώσει με τις ισχύουσες τιμές, αν θέλει να βρεθεί στην πόλη του Πόρτο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com