Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Van Dijk πάει τη Liverpool στο επόμενο επίπεδο!»

«Ο Van Dijk πάει τη Liverpool στο επόμενο επίπεδο!»

Μπορεί να ήταν σημαντική η απώλεια του Philippe Coutinho, όμως ο Jamie Redknapp πιστεύει ότι η προσθήκη Van Dijk έκανε καλύτερη ομάδα τους Reds! Σύμφωνα με τον παλαίμαχο παίκτη της Liverpool, ο οποίος μίλησε στην στήλη του στο SkySports για το μεταγραφικό ισοζύγιο των Reds αυτόν τον Ιανουάριο, η νίκη επί της Manchester City την περασμένη εβδομάδα έδειξε έμπρακτα πως υπάρχει ζωή και χωρίς τον Coutinho.

«Η Liverpool μπορεί να καταστρέψει μεγάλους αντιπάλους και χωρίς αυτόν» έγραψε. «Έχουν μία φανταστική τριάδα μρποστά, ενώ ο Oxlade-Chamberlain έχει ανανεώσει την καριέρα του από τη στιγμή που πήγε σε εκείνους. Δεν έχω κανένα θέμα με την επόμενη ημέρα της ομάδας, γιατί παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο. Προφανώς και θα τους λείψει ο Coutinho, σε ποιον δεν θα έλειπε; Είναι μία μικρή ιδιοφυία, όμως αν σκεφτεί κανείς την πώληση που έκαναν τον Ιανουάριο, εγώ είμαι υπέρ της. Τον έδωσαν για ένα τεράστιο ποσό, 146 εκατομμύρια λίρες και πήραν τον Virgil Van Dijk για 75, έναν παίκτη που απελπισμένα χρειάζονταν. Στο τέλος της ημέρας, ήθελαν έναν σέντερ μπακ περισσότερο απ’ότι ήθελαν να κρατήσουν τον Coutinho.»

Ο Van Dijk μετά το γκολ του μπροστά στην Kop End

«Aν φτάσουν δε τον Van Dijk στο επίπεδο που ελπίζουν να φτάσει τότε θα είναι ο ηγέτης που χρειάζεται αυτή η άμυνα για να τους ανεβάσει στο επόμενο επίπεδο! Και μετά, την επόμενη σεζόν θα μπορούν να ανταγωνιστούν την City. Δεδομένης λοιπόν την δύναμης των Reds μπροστά και της αδυναμίας τους πίσω, το θεωρώ εξαιρετική ανταλλαγή. Επόμενη θέση θα είναι για τον Jurgen Klopp ο τερματοφύλακας, αλλά νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε το καλοκαίρι. Και ο Mignolet και ο Karius είναι καλοί τερματοφύλακες, αλλά βλέποντας τον Ederson βλέπεις τη διαφορά με τον top τερματοφύλακα. Πέρυσι ο Bravo ήταν νευρικός, αντίθετα ο Ederson φέτος έχει κάνει τη διαφορά φέτος»

«Το θέμα για τη Liverpool είναι ότι δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένας τερματοφύλακας του επιπέδου της» συνέχισε ο Redknapp. «Κάποιες φορές είναι πιο εύκολο να βρεις τον σωστό παίκτη γραμμής παρά τον σωστό τερματοφύλακα. Για την ώρα πάντως μπορεί να βελτιωθεί η άμυνά της γινόμενη πιο συμπαγής μεταξύ άμυνας και κέντρου. Mε την City για παράδειγμα, όταν ήταν μπροστά με 4-1 έπρεπε να κοντρόλαραν το παιχνίδι και να το τελειώσουν, αλλά αντ’αυτού φαινόταν ότι έψαχναν και το 5-1, 6-1 ή 7-1! Δεν μπορείς να κατηγορείς πάντα άμυνα και τερματοφύλακα. Κάποιες φορές η Liverpool είναι ένοχη από την άποψη ότι προχωράει σε αχρείαστη πίεση των ίδιων της των αμυντικών με τον τρόπο που παίζει ανοικτά. Αλλά προφανώς προτιμώ χίλιες φορές να βλέπω αυτήν την αντίληψη για το ποδόσφαιρο παρά τις ομάδες που προσπαθούν να σταματήσουν και να καταστρέψουν τον αντίπαλο!«

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com