Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ρίχνει… ψήφο σε Ισπανία ο Daniel Sturridge

Ρίχνει… ψήφο σε Ισπανία ο Daniel Sturridge

Η Liverpool ετοιμάζεται να πουλήσει τον Daniel Sturridge αυτό τον μήνα, αλλά οι Reds ζητάνε το λιγότερο 30 εκατομμύρια λίρες απ'όποιον θελήσει να τον πάρει.

Την μετακίνησή του στην Ισπανία και την ομάδα της Sevilla μέχρι το τέλος της σεζόν επιθυμεί σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Daniel Sturridge. Όπως γράφει η Daily Mail, o Άγγλος επιθετικός αναγνωρίζει την ανάγκη επανεκκίνησης της καριέρας του κάπου μακριά από το Liverpool, έστω και προσωρινά, και γι’αυτό έχει δείξει την θέλησή του στον σύλλογο για την μετουσίωση του ενδιαφέροντων των Σεβιγιάνων για δανεισμό του παίκτη σε πραγματικότητα.

Η Liverpool ετοιμάζεται να πουλήσει τον Daniel Sturridge αυτό τον μήνα, αλλά οι Reds ζητάνε το λιγότερο 30 εκατομμύρια λίρες απ'όποιον θελήσει να τον πάρει.

Για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, πέρα από τη Sevilla, ενδιαφέρεται και η Inter Milan, όμως και οι δύο ομάδες θα επιθυμούσαν τον δανεισμό του παίκτη κάτι που βρίσκει αντίθετη τη Liverpool. Οι Reds θα προτιμούσαν αν αποχωριστούν τον Daniel Sturridge αυτό να γίνει με κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό, με ένα ποσό κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες, όμως όσο περνάει ο καιρός και δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό ενδιαφέρον αγοράς για τον Άγγλο επιθετικό, οι δυο ομάδες (και δη οι Σεβιγιάνοι που φαίνεται πως έχουν την προτίμηση του παίκτη) θα ελπίσουν πως η Liverpool θα κάνει πίσω και θα συναινέσει στον εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com