Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Karius: «Πρέπει να δείξω την αξία μου ως το Νο. 1»

Karius: «Πρέπει να δείξω την αξία μου ως το Νο. 1»

Αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία που του δίνεται να πάει χαμένη φαίνεται σε δηλώσεις του ο Loris Karius. Ο Γερμανός τερματοφύλακας των Reds, ο οποίος πήρε και επίσημα το χρίσμα του βασικού από τον Jurgen Klopp μετά το παιχνίδι της Liverpool με την Manchester City, φαίνεται να γνωρίζει την κρισιμότητα της ευκαιρίας αυτής που του δίνεται, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τον Klopp «αν αποδόσει, θα παραμείνει κάτω απο τα δοκάρια«.

«Τώρα βρίσκεσαι πίσω στο τέρμα και πρέπει να αποδείξεις το τι αξίζεις και να δείξεις πόσο πολύ θες να μείνεις ως το #1 μακροχρόνια, όχι μόνο για τώρα» είπε ο Karius στο Liverpoolfc.com. «Πρέπει να αποδείξει ότι μπορώ να είμαι το μακροπρόθεσμο νούμερο 1 της Liverpool για πολλά χρόνια. Αυτό βέβαια είναι πολύ μακριά. Οπότε τώρα πρέπει να βοηθήσω σε πρώτη φάση την ομάδα να καταφέρει τους στόχους της και να αποδόσει.»

karius

«Το να πάρω τις ευκαιρίες μου είναι αυτό που δουλεύω όλη τη σεζόν» συνέχισε. «Χρησιμοποίησα τις ευκαιρίες στο Champions League για να αποδείξω ότι μπορώ. Αυτό ήταν πολύ καλό για εμένα. Δεν υπήρχαν τόσα πολλά παιχνίδια, αλλά ήταν το υψηλότερο επίπεδο που μπορεί να παίξει κανείς. Είχα και λίγα παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά τώρα θα είναι αλλιώς παίζοντας κάθε εβδομάδα. Είναι ωραία να ξέρεις ότι θα παίξεις και το επόμενο παιχνίδι και δεν μπορώ να περιμένω» πρόσθεσε ο Karius, ο οποίος μετά την μεγάλη νίκη επί της City συνεχίζει, όπως και η υπόλοιπη ομάδα, με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

«Αμέσως μετά το παιχνίδι όλοι ήταν χαρούμενη και σε καλή κατάσταση» τόνισε ο Γερμανός. «Είχαμε ένα ρεπό και τώρα προπονούμαστε καλά και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Υπάρχει πάντα πίεση και μπορείς να την χειριστείς με όποιον τρόπο θες. Αυτή είναι η δουλειά μας και η πίεση έρχεται μαζί της. Εγώ βέβαια δεν το βλέπω όλο αυτό ως πίεση» κατέληξε ο 24χρονος τερματοφύλακας.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com